Kezdőlap AKTUÁLIS Botrány – Megtörte a csendet Megyeri Csilla támadója, milliókkal tartozik a celeb

Botrány – Megtörte a csendet Megyeri Csilla támadója, milliókkal tartozik a celeb

Hirdetés

Sajnálatos módon a fesztiválon zajló találkozó nem alakult békésen, és egy perpatvar veszélyes helyzetbe sodorta a műsorvezetőt és barátnőjét.

 

Hirdetés

Az események kapcsán több szemtanú is beszámolt arról, hogy hangos szóváltás, fröcskölés és verekedés tört ki a felek között. Csilla Megyeri és barátnője exe valamint annak párja között kezdődött az incidens, és sajnos a vitát követően a támadás áldozata lett a sztár barátnője. Őt és a barátját is támadás érte, aminek következtében Megyeri a kórházba ment látleletet vetetni és ügyvédhez fordult az ügy kezelése érdekében.

Az események hátteréről valóban egyelőre csak részleges információk állnak rendelkezésre, és a vitához vezető konkrét okok és részletek még nem tisztázódtak teljesen.Azonban egy nyilvános komment alapján kiderült, hogy az egyik érintett hölgy egy tartozásra is utalt, mint egy lehetséges tényező, ami borzolta a kedélyeket és hozzájárulhatott a vitához. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a helyzet bonyolult lehet, és több tényező és érzés játszhatott szerepet az események kialakulásában.

„Elég volt, hogy ezen próbálsz megélni a pároddal! Ha ilyen jól megy, a 2 millió forint tartozásotokat nyugodtan elkezdhetitek törleszteni a ‘bűnöző’ férjemnek! Ha úgy gondolod, te nem fenyegetőztél verőemberekkel, akkor csatolok üzenetet, amit te küldtél aznap éjjel! Elég volt az álszent viselkedésedből! A rágalmazás fogalmát pedig, azt hiszem, ki is merítetted azzal, amiket rólunk írsz! Kedves Csilla! Találkozunk a bíróságon” – olvasható a hozzászólásban.Az elmúlt napokban többször is kerestük a hölgyet és Csillát is, de egyikük sem kívánt nyilatkozni, tisztázni, hogy pontosan mi is történt.

Azt azonban tudjuk, hogy a Nyerő Páros legutóbbi évadának győztesét megviselték a történtek, nehezen tudja feldolgozni az esetet, illetve azt a sok bántást, amit az emberektől kap azóta.– Lelkileg nagyon megviseli mindaz, ami történt. Fáj neki, hogy sokan azt gondolják, ő volt a hibás, miközben csak próbálta megvédeni magát. A sérülései is látszódnak még, emiatt napokig nem is nagyon járkált sehova, hogy ne kérdezősködjenek vagy súgjanak össze az emberek a háta mögött. Szeretné minél hamarabb elfelejteni a történteket, de megteszi a szükséges jogi lépéseket – mesélte Csilla egyik barátja a Blikknek.

Hirdetés