Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas tragédia – Féléves kislány halt meg a balesetben (videó)

Borzalmas tragédia – Féléves kislány halt meg a balesetben (videó)

Hirdetés

A Szárligeti balesetben történt tragikus ütközésben egy féléves csecsemő vesztette életét, miután két jármű összeütközött.

 

Hirdetés

Az esemény súlyosságát növelte, hogy mindkét autóban kinyíltak a légzsákok, és a kisbabát az anya ölében szállító jármű az ütközés következtében a szélvédőnek csapódott.

A tragédia során a gyermek anyja az anyósülésen ült, a kisbabát az ölében tartotta, azonban sajnálatos módon egyikük sem volt biztonsági övvel bekötve. A baleset következtében a kisbaba a szélvédőnek ütközött, és a kiérkező mentők sem tudtak már segíteni rajta.Győrfi Pál, a Magyar Országos Mentőszolgálat (MOMS) szóvivője elmondta, hogy több mentőegységet riasztottak a helyszínre, köztük gyermekmentőt is, de sajnos a csecsemő életét hosszas újraélesztéssel sem sikerült megmenteni. A baleset következtében egy férfi fej- és végtag sérüléseket szenvedett, míg egy nő fej- és nyaksérüléseket szenvedett. Őket ellátás után kórházba szállították.

Az eset részletei szerint a csecsemőt szállító autó a Szárliget közelében egy szirénázó mentő miatt húzódott le a kanyarodó sávba, ahol aztán ütközött a szembejövő autóval. A balesetben mindkét jármű vezetője sérüléseket szenvedett, míg a csecsemő sajnálatos módon életét vesztette.

A helyiek és a közösség mély együttérzésüket fejezik ki az érintett családnak, miközben az eset felhívja a figyelmet a biztonsági óvintézkedések fontosságára az utakon, különösen, amikor csecsemőket szállítanak.A tragédia rámutat a közlekedési biztonság kiemelt fontosságára és az autóvezetők felelősségére, különösen ilyen súlyos következményekkel járó balesetek elkerülése érdekében.

Hirdetés