Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Bökj a 4 szépséges kép egyikére. EZT a személyes bátorító üzenetet küldi:

Bökj a 4 szépséges kép egyikére. EZT a személyes bátorító üzenetet küldi:

A belső sugallatot követő válasz egyet a képek közül, amely támpontot adhat ahhoz, hogy hol jársz most az életutadon, és merre kell tartanod, hogy tovább tudj haladni a Neked rendelt úton.

 

1.) LÉGY TÜRELMES

A türelem a bizalomról és a hitről szól. Sokszor félünk és bizonytalanok vagyunk. A félelmet és a bizonytalanságot azonban egy csapásra eloszlatja a Hit ereje: Istenben hinni azt is jelenti, hogy bízol végtelen hatalmában, bölcsességében és szeretetében!

Isten a háttérben folyamatosan munkálkodik, és ami most borúsnak látszik, azt elrendezi, hogy segítsen Neked! Az Ő akaratát nem ismerhetjük ki, végtelen szeretetét azonban tanúságtételek sora tükrözi felénk!

Ha türelmes vagy és bízol az Úrban, a türelmednek csodás gyümölcse lesz! Hited legyen szilárd, és Isten megsegít!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!2.) BÉKESSÉG TÖLTI EL A LELKEDET, HATJA ÁT ÉLETEDET

A Békesség egyik fő forrása a megbékélés. Megbékélés mindazokkal a nehézségekkel, életfeladatokkal, amelyeket Isten azért ad, hogy fejlődjünk. Mert ennyire szeret minket! Megerősít, megacéloz bennünket azáltal, hogy olyan feladatokat ad, amelyeket le kell küzdenünk.

Isten erőt, nyugalmat és békét ad Neked a nehézségek legyűrésére, és azért, hogy tanulj azokból, megerősödve legyél túl rajtuk!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


3.) AZ ÚR TÁMOGATÁSA LESZ VELED

A sugallatot követve tudatosíts magadban, hogy miért születtél a Földre, és mi az életküldetésed! Isten jóságos és mindenható erejével támogat Téged abban, hogy ezt a küldetést meg tudd valósítani, és mindazt megadja Neked, ami Neked és minden más embernek a legjobb e folyamat során.

Életküldetésünk egy olyan magasztosabb cél, amelyre erős, belső, személyes indíttatást is érzünk magunkban. Megérdemled, hogy sikerüljön mindezt megvalósítanod! Ha elég kitartó vagy, és mindent megteszel érte, egészen biztosan sikerül majd, mert Isten a szeretet erejével mindenben mögötted fog állni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!4.) AMIRE SZÜKSÉGED VAN, MEGADATIK

Mindannyiunknak vannak az életben nagy álmaink, így bizonyosan Neked is. Megérdemled, hogy elérd, hogy megélhesd a nagy álmodat, amennyiben azért képes vagy határozottan, de a szeretet energiáit mozgósítva cselekedni.

Az Úr minden nap mindannyiunknak ad jeleket, de nem mindenki veszi észre azokat. Ha fegyelmezetten, és tiszta szándékkal cselekszel az álmaid megvalósítása érdekében, sokkal könnyebben meglátod majd a jeleket, és követheted Isten útmutatását. Isten szeretete támogat Téged az utadon!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Legyen Veled az Isten szeretete! Oszd meg a cikket, hogy a barátaid is elolvashassák a rájuk vonatkozó üzenetet!

loading...