Kezdőlap AKTUÁLIS Befogadta ezt a beteg kiscicát. Eltelt egy év, felépült, de erre senki...

Befogadta ezt a beteg kiscicát. Eltelt egy év, felépült, de erre senki nem számított, hogy ez lesz belőle!

Hirdetés

Amikor Justina Strumilaite és családja örökbe fogadott egy Brownie nevű cicát, leginkább sajnálatból tették. Brownie gyenge volt, beteges, kis maroknyi, és senki sem gondolta, hogy a kis szőrcsomó túl sokáig fog élni.

Brownie volt az alom legkisebb macskája, és csak két lábujja volt a bal első mancsán. Röviddel a megszületése után, alig evett, és nagyon lesoványodott.

Hirdetés

De sem Justina, sem Brownie nem adta fel a harcot. Folyamatosan csalogatta enni és inni, és észrevehetően egyre jobban lett.

Hamarosan a kedvetlen szőrme labda egy harcias energia bombává változott. Inkább volt kutya, mint macska, mert követte őt mindenhová, emlékeztetett Justina.

Egy teljes év telt el, és a parányi cicából Brownie egy csodálatos macska lett. A szőre olyan vastag és puha, hogy kefélni kell naponta!

Szerencse mindkettőjük számára, hogy Justina figyelmét megragadta ez a kis vakarcs az alomban. És szerencsés mindannyiunk számára, hogy Brownie itt van, hogy emlékeztessen minket, hogy soha ne becsüljük alá a kisebbet!

Forrás

Hirdetés