Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Balszerencsét hoz rád, ha itt van a tükör az otthonodban! Neked hol...

Balszerencsét hoz rád, ha itt van a tükör az otthonodban! Neked hol van?

A tükrök jelentős befolyást gyakorolnak a különböző terekben zajló energiaáramlásra. A Feng Shui szerint egyáltalán nem mindegy, hogy egy otthonban hová helyezik a tükröket, mivel az a chi, azaz az életerő energia áramlását rossz irányba terítheti el.

Ha megfelelő helyet találunk a tükröknek, akkor távol tarthatjuk a negatív energiákat, ugyanakkor a belső terek világosságának növelését és “tágulását” is elősegíthetjük.

Hová ne tedd?

Egy hosszú folyosó vagy előszoba végébe semmiképpen nem ajánlott, mivel így visszaveri a beáramló chi-t, ami azonnal távozhat az otthonunkból. Ha az előszobába szeretnél elhelyezni tükröt, az legyen mindig az oldalfalon, ami ezáltal még a keskeny teret is képes lesz tágítani.

Hálószobába sem javallott, mert féltékenységet és elégedetlenséget is kiválthat. Féltékenység egy “3” személy vízionalizálása miatt kelthet. Ha már tükröt szeretnétek ebbe a helyiségbe, legalább ne nézzen az ágyra. Sok figyelmet elvonhat egy bensőséges helyzetben. Álmatlanságot is kiválthat, mivel serkenti a chi áramlást.

Hogyan ne helyezd el?

Ha két tükör van egymással szemben két szemközti falon, az ugyan érdekesen mutathat és végtelenítheti a képet, de zavarodottságot is kelthet és csökkentheti ez energiaszintedet.

Ha túl magasan van a tükör és nem látod magad benne rendesen, akkor azáltal megtörheted az energiád útját és szorongóvá válhatsz.

Fontos a helyes forma

A szabálytalan vagy megtört, darabokból álló alakzatok megtörik az energiaáramlást, a sikereket és a boldogságot.

Az ovális és a körforma mindig a legjobb választás, különösen akkor, ha a kerete fából van, így lágyítva a hatását.

Egy koszos tükör éppúgy akadályozhatja az energiaáramlást és homályossá teheti a célok felé tartó utat. Éppen ezért rendszeresen töröld át őket.

Hová is tegyük akkor?

A legalkalmasabb helyiségeknek a nappali és az étkező számít. Itt olyan dolgokat reflektálhat, amik pozitív befolyást gyakorolnak az életünkre.

A nappaliban, a család közös életszínterében számos fontos dolgot tükrözhet, ugyanakkor a külső tájban lévő természeti értékek, mint egy fa vagy víz tükrözése a gazdagság jelképe.

Az étkezőben, ha az adott ételeket, italokat tükrözi vissza, azzal bőséget hív a család életébe. Fontos, hogy rendetlenség, kacatok, felesleges dolgok ne látszódjanak, mert az duplázza a káoszt és zavart hozhat az életünkbe.

Kandalló fölé helyezve segít a tűz energiáját tompítani. Fontos, hogy a tűz soha ne látszódjon benne, nehogy “hamuvá égjenek” a számunkra értékes dolgok.

tudafaja.com

loading...