Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Azt hitte sörhasa van, majd elment orvoshoz és szembesült a szörnyű igazsággal!

Azt hitte sörhasa van, majd elment orvoshoz és szembesült a szörnyű igazsággal!

Semmi életveszélyes nincs abban, ha az ember néhány extra kilót hord magán. Természetesen, ha olyan mértékű a túlsúly vagy éppen a pocak mérete, hogy az már akadályozza a mindennapi tevékenységeket, tenni kell valamit.

 

Az egészséges külső eléggé szubjektív dolog. Egyesek számára a vékony testalkat a szép, másoknak az a normális, ha egy ember megáll a két lábán és nem fújja el a szél. Hector Hernandez esetben viszont nem volt kérdés, hogy a hasa mérete rendellenes.

A 47 éves férfi mindig is nagyobb termetű volt családtagjainál és barátainál és ezzel semmi gondja nem akadt. Teljesen jóban volt a külsejével, mindaddig, amíg a hasa el nem kezdett növekedni és a növekedés nem akart megállni.

Soha nem volt nagy sörivó és arra is odafigyelt, hogy mit eszik, mégis úgy tűnt, bármit elfogyaszt, az a hasára megy. Amellett, hogy nőttön-nőtt a hasa, egyéb tünetei is voltak, mint székrekedés, gyomorégés és gyakori légszomj.


Hector úgy döntött, hogy ideje elmenni az orvoshoz. Első alkalommal az egészségügyi szakember egyszerűen letudta annyival, hogy mindenki cipel magán némi felesleget. Azonban ő ezt nem akarta ennyivel letudni.

Amikor elérte a 135 kg-t, a hasa akkorára nőtt, mint egy strandlabda, emellett rettenetesen nehézzé és keménnyé is vált. Egyáltalán nem érezte jól magát a bőrében.

Hector másodvéleményt kért

Átirányították egy sebész onkológushoz, William Tseng-hez. Neki sikerült megállapítani, hogy mi a valódi problémája Hector-nak. Kiderült, hogy egy ritka rákban, liposzarkómában (zsírdaganat) szenved.

Egy ilyen típusú daganat általában 9-13 kilogrammosra nő meg, szóval az övé egy igazi monstrum volt. A daganatot eltávolították és Hector azóta szépen felgyógyult. Sajnos az egyik veséjét a tumor növekedése miatt el kellett távolítani, de az élete megmenekült.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...