Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az Univerzium 11 törvénye, ami akkor is igaz, ha nem hiszel benne!

Az Univerzium 11 törvénye, ami akkor is igaz, ha nem hiszel benne!

Hirdetés

Amikor az Univerzum spirituális törvényére gondolsz, akkor az elméd egyből a vonzás törvényét idézi fel. A helyzet azonban az, hogy törvények egész hálózata kapcsolódik össze, amelyek mindegyike hatással van az életedre.

Az Univerzum 11 törvénye mind valami különlegeset tanít a jólétről, boldogságról és sikerről. Ha ezen törvényeket képes vagy megérteni, akkor tisztább képet kaphatsz a világban betöltött helyedről, segít megérteni, hogy a tudatosságod hogyan hozhat pozitív változásokat az életedbe.

Hirdetés

1. Az isteni egység törvénye

A világunkban minden mindennel összekapcsolódik. Más szóval minden gondolatod, vágyad, döntésed, kimondott szavad és hited hatással van a körülötted lévő világra és az emberekre, akik benne élnek. Néha ez a hatás nyilvánvaló, más estekben pedig eltarthat egy darabig, mire megjelenik.

2. A rezgés törvénye

A rezgés törvénye szerint minden Univerzumban lévő részecske állandó mozgásban van és folyamatosan energiát hordoz. Ez ugyanúgy vonatkozik a világegyetem hatalmas alkotóira, a bolygókra és a csillagokra, mint a székre, amin ülsz vagy a pohárra, amiből iszol. Mindennek megvan a maga sajátos energiafrekvenciája.

3. Az összefüggések törvénye

A minták ismétlődnek a világegyetemben és a hatalmas minták az élet kisebb részeiben is felfedezhetőek. Gondolj például a spirál alakzatra, amely a galaxisban, de a sejt magjában is megtalálható. Kereshetsz visszatérő mintákat a saját gondolkodásmódodban és a világ működésében is.

4. A vonzás törvénye

Mint valószínűleg már tudjuk, a vonzás törvénye szerint azt vonzzuk az életünkbe, ami szeretnénk, amire sokat gondolunk. Annak érdekében tehát, hogy elérd, amire vágysz, olyan rezgésszintre kell kerülnöd, mint a vágyad tárgya. Az általános lecke az, hogy a pozitivitás, a proaktivitás és a szeretet még több hasonló jót vonz az éltedbe.

5. Az inspirált cselekvés törvénye

A vonzás törvénye és az inspirált cselekvés törvény kéz a kézben járnak. Szükséges, hogy aktívan kövessük a céljainkat. Sokan úgy gondolják, hogy elég vizualizálni a vágyott dolgot, azonban ahhoz, hogy könnyen és biztosan elérhessük, szükséges, hogy legalább egy kis lépést megtegyünk felé.

6. Az energia örök átalakulásának törvénye

Ez a törvény kimondja, hogy minden, ami körülöttünk van állandóan változik. Nem lehet minden változást látni, hiszen ezek legtöbbje atomi szinten zajlik, de ettől függetlenül zajlik. Ha alacsony frekvencián rezegsz, akkor fontos, hogy valamilyen magas frekvenciára kapcsolódj, legyen az egy boldog esemény vagy egy bíztató személy, amely képes energiaátalakulást eredményezni benned.

7. Az ok és okozat törvénye

Az univerzum egyik legegyértelműbb törvénye, azt mondja, hogy minden akciónak megfelelő reakciója van. Természetesen ez könnyen felismerhető a fizikai vonatkozású dolgokban, annál kevésbé a spirituálisokban.

8. A viszonzás törvénye

Amit adsz, az száll vissza rád. Ez hasonlít a vonzás törvényéhez, de arra összpontosít, hogy a viszonzás többféle formában megvalósulhat. Például ha nyersz egy nagyobb összeget, akkor azt gondolhatod, hogy jutalomban részesültél valami miatt, ám attól függően, hogy hogyan élsz ezután, az életed rossz vagy jó irányba is fordulhat.

9. A relativitás törvénye

A dolgok semlegessége csak izoláltan létezik. Sem egy személy, sem egy érzés vagy tapasztalat, semmi a világegyetemben nem létezhet és minősíthető másokhoz való viszonyítása nélkül. Nem mondhatjuk egy dologra, hogy jó vagy rossz, anélkül, hogy nem ismernénk valami mást rajta kívül.

10. A polaritás törvénye

Mindennek létezik ellenpólusa és ezek az ellentétek teszik lehetővé számunkra, hogy megértsük a körülöttünk lévő világot és eseményeket. Következésképpen, ha átélünk egy nehéz dolgot, akkor annak tükrében vagyunk csak képesek igazán megérteni és értékelni a jót és kellemeset.

11. A ritmus törvénye

Néha az örök mozgás törvényének nevezik, amely az örök változásra és a ciklusokra összpontosít. Ezt megtapasztalhatjuk a természetben, az évszakokban, az emberi test változásában, a születésben és a halálban.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...