Kezdőlap EZOTÉRIA Az eper kedvelői belsőleg is szépek, a cseresznyések vonzóak, a szilvát imádók...

Az eper kedvelői belsőleg is szépek, a cseresznyések vonzóak, a szilvát imádók kitartóak. Neked mi a kedvenc nyári gyümölcsöd?

Szeretsz beleharapni egy friss, érett barackba, esetleg azonnal elmajszolni a leszedett epret vagy cseresznyét? Melyik a kedvenc nyári gyümölcsöd? Válaszd ki a listából és olvasd el azt a 3 dolgot, amire ez alapján lehet következtetni veled kapcsolatban.

Őszibarack

Megválogatod, hogy kikkel töltöd a szabadidődet, de ha olyan embert találsz, akivel kapcsolódni tudsz, akkor vele szeretnél lenni minden egyes percedben.

A legtöbb ember összetéveszti a kedvességedet a naivsággal. Ezeket szereted minél messzebbre elkerülni.

Ha eluralkodik benned a kalandvágy, akkor nem lehet rájönni, hogy mi lesz a következő lépésed. Őrült dolgokra is képes lehetsz, ha úgy tartja kedved.

Cseresznye

A hangulatod nagyon könnyen képes változni. Egyszer dühös vagy, a másik pillanatban már boldog és szinte kenyérre lehet kenni.

Néha úgy viselkedsz, mintha minden rendben lenne és óriási mosolyt öltesz magadra, de mélyen belül rosszul érzed magad és támogatásra vágynál. Merj segítséget kérni.

Nagyon vonzó megjelenésű vagy, ezt azonnal mindenki leveszi rólad.

Áfonya

Szereted a magad módján intézni a dolgokat és nem várod el, sőt nem is viseled könnyen, ha valaki meg akarja mondani, hogy mit kellene tenned.

Az emberek nagyon kedvelnek téged, hiszen csaknem mindenkivel képes vagy szót érteni, amíg meghagyják a szabadságodat és nem próbálnak meg irányításuk alá vonni.

Szeretsz nevetni és imádsz másokat is megnevettetni.

Eper

Népszerű vagy mind a gyerekek, mind a felnőttek körében. Nagyon érzed, hogy hogyan lehet a figyelem középpontjában kerülni és ehhez semmilyen erőfeszítést nem kellene tenned.

A belső szépséged olyan fényesen ragyog, hogy mások azonnal képesek megbízni benned. Ez lehet áldás és átok is, hiszen elvárásokat is támasztanak feléd emiatt.

Nagyon kifinomult ízlésed van, de ez nem tart vissza attól, hogy az egyszerű dolgokat élvezd az életben, mint megmártózni egy tó vizében vagy sétálni egyet egy mezőn.

Kajszibarack

Meglehetősen fura személy vagy, de ez csak előnyödre válik. Te vagy az, akiről azt gondolják, hogy nagy titkok tudója, akinek mindenre van egy frappáns válasza.

Szinte bármilyen helyzetben tudsz tanácsot adni, legyen szó szerelemről, pénzügyekről, munkahelyi gondokról, iskoláról vagy valakinek a legféltettebb titkairól.

Az apró dolgok képesek nagyon boldoggá tenni téged, mint egy finom fagylalt a nyári hőségben vagy egy jó parkolóhely találása. Könnyű neked örömet szerezni, ami egy nagyon szerethető tulajdonság.

Szeder

Szeretsz titokzatosnak tűnni, de alapvetően egy nyitott könyvvé válsz, amint találkozol egy olyan emberrel, aki hajlandó őszinte figyelemmel hallgatni téged.

Mindened a jó modor és az udvariasság. Nagyon nem szereted, ha mások durván viselkednek, és még te érzed magad miatta kellemetlenül, ha valaki ilyen.

Valóban egyedülálló személyiség vagy, aki mindent a maga saját módján csinál és az ismerőseid is beismerik, hogy te vagy az egyik legjobb fej ember a körükben.

Szilva

Nem jössz könnyen zavarba, ami egy nagyon jó tulajdonságod, tekintve, hogy képes vagy nagyon ügyetlen lenni időnkét. Emiatt sokan érzik magukat ellazulva a környezetedben.

Nem bánod, ha keményen kell dolgoznod, mert úgy gondolod, hogy ez erény, amit mindenki értékel is benned. Az önzetlenséged pedig példaértékű.

Valamilyen szokatlan dolgot gyűjtesz, amit örömmel meg is mutatsz másoknak, ha valóban érdeklődnek iránta, de ettől függetlenül is él benned a szenvedély a tevékenység iránt.

tudasfaja.com

loading...