Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az anyuka segítségért könyörgött, de senki nem figyelt rá, majd kopogást hallott...

Az anyuka segítségért könyörgött, de senki nem figyelt rá, majd kopogást hallott az ablakon és….

Hirdetés

Mindannyiunk éltében vannak hullámvölgyek, amelyek az átlagosnál sokkal mélyebbek. Egy négygyermekes floridai anyuka életében épp egy ilyen völgy következett be. Amikor Tawny párja otthagyta a családot, a dolgok azonnal kaotikussá váltak. A fiatal nő magára maradt a négy lányukkal, akik 9, 5 és 2 évesek voltak a legkisebb pedig csupán 6 hetes.

 

Hirdetés

Mondanunk sem kell, hogy mennyire nehézzé vált Tawny élete, amir egy lapáttal még átett, hogy a családi autó folyamatosan vacakolt. Az anyuka igyekezett kerülni a kocsi használatát és csak a legszükségesebb esetekre szorítkozott.

„A kocsi kereke folyamatosan eresztett és mindig pumpálni kellett. A vezető oldali ablak nem működött és szükség volt egy új ékszíjra is. Ha nem volt feltétlenül szükséges, nem mentem vele.”

Abszolút mélypont

De egy esős napon muszáj volt elmennie a boltba bevásárolni, így Tawny fogta a 4 lányt és elindult a helyi szupermarketbe. Miután bepakolta a kocsiba a cuccokat, rájuk is sötétedett. Majd a kocsi nem volt hajlandó beindulni. Az anyuka és négy kislánya este, a szakadó esőben a parkolóban ragadtak. Telefonálni nem tudott, mert nem volt térerő.


„Rajta maradt a világítás és az akkumulátor teljesen lemerült. Senkit nem tudtam felhívni, Magamra maradtam.”

„Biztosan megkérdeztem legalább 20 embert, hogy segítsen beindítani az autót, de senki nem volt, aki figyelemre méltatott volna. Még csak annyit sem mondtak, hogy nem, egyszerűen átnéztek rajtam.”

Egy váratlan megmentő

„Az 5 éves lányom kezdett kiborulni, az baba sírt, a 2 éves panaszkodott, hogy éhes, a legnagyobb lányom pedig igyekezett segíteni, ahogy tudott. Kiabáltam és úgy éreztem, hogy én vagyok a legrosszabb anya a világon.”

Ekkor történt, hogy Tawny kopogást hallott az ablakon és egy idős urat látott meg. A férfi egy nagy adag csibefalatkát, egy csomag kekszet és néhány üveg vizet adott át, majd ezt mondta:„Etesse meg a gyermekeit és egyen ön is hölgyem. Van egy autómentőm, ami már úton van ide. A feleségem hamarosan megérkezik és hazaviszi magukat.”

Ha ez nem lett volna elég, a férfi másnap újra feltűnt Tawny házánál és egy szerelőt is hozott magával, aki az autó minden problémáját rendbe hozta.

Amikor Tawny megkérdezte, hogy mivel tartozik, a szerelő mondta, hogy már fedezve van. Az idős úr pedig egy ölelést sem fogadott el fizetségül. Ennyit mondott csupán:

„Az egyetlen fizetség, amit elfogadok az, hogy soha nem adja fel és továbbra is nagyszerű édesanyja lesz a gyermekeinek.”„Soha nem sírtam még életemben ennyire. Anélkül, hogy ismert volna minket, ez az ember segített rajtunk és a hitemet is visszaadta. Soha nem leszek képes elég hálás lenni azért, amit tett.”– mesélte Tawny.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés