Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Angyali üzenet szeptemberre: Egy spirituális változás következik be életünkbe!

Angyali üzenet szeptemberre: Egy spirituális változás következik be életünkbe!

Hirdetés

Ez a hónap a fölösleges dolgoktól való megszabadulás lehetőségét tartogatja számunkra. Olyan dolgokat zárhatunk le, amelyeket eddig csak halogattunk különböző okok miatt.

Mivel nem tudunk egy azon időben két helyen lenni, igyekezzünk energiánkat egy dolog tökéletes elvégzésére összpontosítani. Jeremiás arkangyal segítségével rádöbbenhetünk arra, hogy milyen fontos szerepe van életünkben a változásoknak, melyek mindig többnyire pozitívak.

Hirdetés

Egy spirituális változás következik be életünkbe, amely kissé bizonytalanná tehet bennünket. De kellő hittel és önbizalommal minden akadályt legyőzhetünk, csak hagyjuk az eseményeket folyni a maguk medrében. Fontos, hogy vállaljul az ismeretlen utakon való haladást is, és mindezt a megérzésünk által vezérelve tegyük meg. Ne erőltessünk egyes dolgokat, mert téves útra kerülhetünk ez által.

Nagyon jó periódus az anyai, a női konfliktusok rendezésére. Ugyanakkor ez egy kitűnő időszak a termékenységre, és nem csak a baba projekt terén, hanem egy új lakás, munkahely kipróbálására.

A hónap első felének jellemzői

Szeptember 10–ig igyekezzünk energiáink mozgósítására. Ne halogassuk az elvégzendő dolgainkat, fogjunk neki és haladjunk előre és ne keressünk kifogásokat. Legyünk tudatában annak, hogy utunkon segítenek bennünket az angyalok. Kérjünk jeleket, és ha azok háromszor megismétlődnek, biztosak lehetünk, hogy a jó úton haladunk. És nekünk most mindennél nagyobb szükségünk van az angyali segítségre. A felmerülő családi problémáknak szenteljünk kellő figyelmet, mert ez az az időszak, amikor fontos döntéseket hozhatunk.

A hónap második felének jellemzői

Szeptember 11-től 21-ig nagymértékben provokálni fognak bennünket az égiek. Keményen dolgoznunk kell mindazon, ami a napfonat csakrával kapcsolatos. Mindaz, amit csak kompromisszumból vagy valakit vakon követve tettünk, megkérdőjelezhető.

Nagy szükségünk lesz a lelki erőnkre és a bátorságunkra, hiszen sokan elbizonytalaníthatnak utunk során. Mi azonban hallgassunk a megérzéseinkre és megtaláljuk azokat az embereket, amelyekre szükségünk lesz céljaink megvalósításában. A hatóságokkal való kapcsolatunkra vigyázzunk, ne éljük bele túlságosan magunkat a saját igazunkba. A munkahelyen a feletteseinkkel ne bocsátkozzunk meggondolatlanul vitába, először gondolkodjunk, azután cselekedjünk.

A hónap utolsó részének jellemzői

Szeptember 22. utáni időszak az elme, a test és a lélek egyensúlyba kerüléséről kell szóljon. Ez az az idő, amikor saját magunkba kell néznünk, saját gondolatainkba kell elmerülnünk, elemezve érzéseinket, gondolatainkat, melyek a múltunkból fakadnak. Tudnunk kell, hogy mit kell és mit nem kell megtennünk a jövőben. Ha tudjuk, hogy egy adott dolog nem szolgál előnyünkre, akkor azt ne ismételjük meg. Az égiek azt kérik tőlünk, hogy példák legyünk mások számára.

Összegezve tehát, a szeptember hónap egy lelki megtisztulást hozhat számunkra, természetesen az égiek áldásával. Ez a hónap rádöbbenthet bennünket arra, hogy mennyire egyediek vagyunk, tele kreativitással és válaszokat kaphatunk arra vonatkozóan, hogyan szeretnők élni az életünket a jövőben.

Forrás

Hirdetés