Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Angyali üzenet 2019 decemberre: hallgass a megérzéseidre és a szívedre!

Angyali üzenet 2019 decemberre: hallgass a megérzéseidre és a szívedre!

A angyalok decemberben sem hagynak minket útmutatás nélkül, pontosan megmondják, hogy melyek azok a dolgok, amikre ebben a hónapban különösen figyeljünk!

Lássuk mikre kell majd figyelned a hónap különböző szakaszaiban!

A hónap első része

December 10-ig meg fogod látni, tapasztalni az igazságot. Átlátsz majd az embereken, az álarcokon. Megérted azt, hogy minden képességgel rendelkezel, ami a problémák megoldását illeti. Uriel arkangyal mindenben segíteni fog neked, utat mutat, főként akkor, mikor ismeretlen, netán veszélyes ösvényre lépsz. ű

Ezekben a napokban körültekintően olvass el minden szerződést, annak minden részletét, mielőtt aláírnád a papírt.Ezekben a napokban érdemes kimenni a szabadban, és egy jót sétálni akkor is, ha nincs annyira jó idő. A friss levegő jót tesz az agyműködésnek, “kiszellőznek” a negatív gondolatok, és helyükbe pozitívak kerülnek be a fejedbe.

A hónap második része

December 11. és 24. között az emberi kapcsolataid mentén számíthatsz kihívásokra. Raguel arkangyal arra ösztönöz, hogy maradj tisztességes, őszinte mindenkivel, akivel csak kapcsolatba kerülsz. Ezentúl viszont meg kell tanulnod nemet mondani is.

Törekedj arra, hogy mindent szívből csinálj, légy nyitott, barátságos, kedves önmagaddal, és másokkal szemben. Vigyél át egy tányér sütit a szomszédodhoz, és kellemesen beszélgessetek el. Erre minden embernek szüksége van.

A hónap utolsó része

December 24-től kezdve egészen a hónap utolsó napjáig, törekedj arra, hogy figyelj a belső lelki rezdüléseidre, és gondolj vissza az elmúlt 12 hónap történéseire. Készíts számadást, koncentrálj a pozitívumokra, és kérd Metatron arkangyal segítségét, hogy az új évben sikerüljön minden kihívást, nehézséget leküzdened.

Ebben a periódusban a szokásosnál érzékenyebb lehetsz, könnyebben elsírhatod magad, vagy meghatódhatsz. De ne feledd, minden rendben van, csak törekedj a belső békéd megtalálására.

loading...