Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Angyali üzenet 2017 októberére! Ezt érdemes lesz megfogadni!

Angyali üzenet 2017 októberére! Ezt érdemes lesz megfogadni!

Hirdetés

Az Angyalok hangjára mindig érdemes odafigyelni, hiszen olyan útbaigazítósokat tartalmaznak, amelyek segítenek megoldani az életben felmerülő nehézségeket, dilemmákat.

Általános hangulat

Októberben be fog érni a munkánk, kitartásunk, akaratunk gyümölcse. Kezdjük megérteni a dolgok működését, és kapcsolatrendszerünk kialakítása is folyamatban van. Képesek leszünk más szempontok szerint látni a világot: “másképp is pénzhez juthatok”, “másképp is meg tudom oldani ezt”.

Hirdetés

Ebben a hónapban érzékenyebbé, szelídebbé, jószívűbbé, elfogadóbbá, megértőbbé válunk majd. Örülni fogunk az új lehetőségeknek, mivel az Angyalok azt szeretnék, hogy csupa pozitív dolgot vonzhassunk be az életünkbe, a szeretet legyen a legnagyobb erő, amely irányítja az életünket.

Az Angyalok arra ösztönöznek, hogy kezdjünk a jövőnkkel, az álmainkkal, vágyainkkal foglalkozni. Tervezzünk meg minden lépést, dolgozzunk ki stratégiát, és ne féljünk, mert ők mindig mellettünk állnak, főként ha baj van.

A hónap első fele: október 1-től 14-ig

Október 14-ig mágikus dolgok történhetnek velünk, gyakran keríthet hatalmába az eufória érzése, egyszerűen szárnyalni fogunk a boldogságtól, és ennek köszönhetően több nehézséget is le tudunk majd küzdeni az életben.

Érezni fogjuk azt is, hogy minden nem véletlenül történik velünk, hogy az utunkat sokszor az Univerzum törvényei határozzák meg. Ezért bízzunk a megérzéseinkben, és azt cselekedjük, tegyük, amihez igazán kedvünk van. Mutassunk példát másoknak az életszeretetről.

A hónap második fele: október 15-től 24-ig

Ez a cselekvés ideje. Figyeljünk oda az energiaáramlásokra, és csak azzal foglalkozzunk, hogy a szeretet és megértés erői irányítsanak. A félelemtől minél hamarább meg kell szabadulnunk.

Ez az az időszak, amikor tudatában vagyunk annak, hogy emberi kapcsolatainkkal hányadán állunk. Ugyanakkor ebben a periódusban új szenvedélyek bukkanhatnak fel életünkben, amelyek jókedvre derítenek.

A hónap utolsó része: október 25-től 31-ig

Ezekben a napokban védve érezzük magunkat, biztonságban tudjuk magunkat. Nagy szeretetérzés fog körülvenni, a fény és a pozitív történések fogják beragyogni napjainkat.

Egyensúlyba kerülünk magunkkal, ezért jót tesz, ha elkezdünk meditálni, jógázni, amelyek helyrerakják a csakráinkat, így testileg, szellemileg és lelkileg is egészségesek maradhatunk.

Hirdetés