Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Adj hálát, ha van Rák az életedben! Elmondjuk miért!

Adj hálát, ha van Rák az életedben! Elmondjuk miért!

Kifejezetten szerencsés embernek mondhatod magad, ha egy Rák is van az ismeretségi körödben, különösen akkor, ha közel is áll hozzád. Kíváncsi vagy miért? Olvass tovább! Ha eddig nem volt Rák barátod, akkor javasoljuk, hogy közelíts meg egyet.

1# Gondoskodó

Senki mellett nem fogod magad olyan biztonságban és kényelemben érezni, mint egy Rák mellett. Érzelmes és ösztönösen vágyik arra, hogy mindenki jól érezze magát mellette.

2# Hűséges

Mindig bízhatsz a szavában, soha nem fog cserben hagyni, különösen akkor, ha közel állsz a szívéhez. Nagyon felelősségteljes. Biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen ember szeretete mellett soha nem leszel egyedül.

3# Érzelgős

Egy Rák képes a legdrágább ajándékot megvenni neked vagy a legnagyobb gesztust megtenni érted. Sok szeretet lakozik benne és mindig kész rá, hogy ezt ki is mutassa.

4# Empatikus

Intuitív és mindig tudja, hogy mi folyik a háttérben, még akkor is, ha nem mondasz egy szót sem. Érzi, ha valami gond van valakivel a környezetében.

5# Türelmes

Egy Rák mindig tudja, hogyan kezelje a jó és a rossz oldaladat. Soha nem fog lenézni vagy haragudni rád, ha nem szeretetteljesen nyilvánulsz meg előtte.

6# Ambiciózus

Eléggé határozott tud lenni, ha valamilyen dolog mellett ki akar állni vagy el akar érni egy célt. Ilyenkor mindig akcióra kész és képes rá, hogy másokat is motiváljon.

7# Kiváló humorú

Nagyon szellemes, kiváló a humorérzéke. Ha viccelődik is veled, azt olyan finoman és frappánsan teszi, hogy sosem veszed sértésnek.

8# Szervezőkészségből jeles

Egy Rák nem csak abban jó, hogy a saját életét menedzselje, hanem abban is, hogy téged kisegítsen, ha nehéz időszakba kerülsz.

9# Megfontolt

Nagyon racionálisak tudnak lenni, különösen, ha pénzkérdésről van szó. Mindig tudják, hogy mikor okos döntés költekezni és mikor érdemes félretenni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...