Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A Vonzás Törvénye: 5 szabály, amire mindenképp figyelj, ha be akarsz valamit...

A Vonzás Törvénye: 5 szabály, amire mindenképp figyelj, ha be akarsz valamit vonzani az életedbe!

Most következzen 5 elfelejtett szabály, amelyet neked is érdemes beépíteni az életedbe, hogy még hatékonyabban érvényesíthesd a Vonzás Törvényét.

1. Minél többet használod,annál jobban fog működni

Egy pár elégedetlen ember azt mondta nekem, hogy az a törvény, amelyet annyit dicsérek, nem működik. Mikor rákérdeztem, hogy mégis miként alkalmazzák a törvényt, azt a választ kaptam, hogy pár napig megpróbálták alkalmazni a törvényt, vizualizálták a vágyaikat, de mégsem történt semmi, így abbahagyták. Ekkor megkérdeztem, hogy mennyi ideig kell játszani azért, hogy megnyerjük a lottó. “Akár egy életen át”, érkezett a válasz, mások meg azt mondták, hogy jó pár éve vásárolják a szelvényeket. A Vonzás Törvénye hasonlóan működik, mint a lottózás, hiszen addig nem nyerhetsz a lottón, míg nem vásárolsz szelvényt, és ha növelni szeretnéd az esélyeidet, minden héten veszel egyet. Így van ez a Vonzás Törvényével is, minden nap gyakorolnod kell, de a lottóval ellentétben, itt minden nap nyersz is egy kicsit, mert közelebb kerülsz a céljaidhoz, csökken a stressz az életedben, és a memóriád is javul.

2. A célok megtelnek érzelmekkel

Rá kellett jönnöm, hogy ha van egy célom, és azt elképzelem, de másnap megfeledkezem róla, akkor nem csináltam semmit azért, hogy az megvalósuljon. Azonban ha ezen célhoz érzelmeket is hozzárendelek, akkor már biztosabb lehetek abban, hogy meg is tudom valósítani, előbb, vagy utóbb. A pozitív érzelmek energiát adnak, plusz erővel ruháznak fel.

3. Adj többet, mint amennyit kapsz

Mindig is azon a véleményen voltam, hogy a Vonzás Törvénye szempontjából a legfontosabb amire törekedni kell, az az egyensúly. Így például, ha anyagilag megalapozott az életed, egy bizonyos összeget fordíts adományokra, vagy légy önkéntes. A lényeg, hogy adj vissza legalább ugyanannyit, mint amennyit te kapsz.

4. Légy hálás

Az, hogy most ezt a cikket olvasod, az azért lehetséges, mert bizonyára hazaértél a munkádból, épen, egészségesen. Van, aki nem ilyen szerencsés, ezért légy hálás az életért, a levegőért, a vízért, mindenért, ami jó és szép az életedben. Szakíts napi 5 percet arra, hogy hálás légy az Univerzumnak.

5. Csak akkor mesélj a sikereidről, ha tényleg van amiről mesélned

Történt olyan, hogy az első vállalkozásom marketingjét intéztem, és a kezdeti sikerek nagyon elbódítottak, így a Facebookra öndicsérő szövegeket kezdtem el írni, de másnap már visszaestek a megrendelések, és pár hét múlva nagyon rossz helyzetbe került a vállalkozásom. Ekkor rájöttem arra, hogy ha sikeres akarsz lenni, akkor dolgoznod, dolgoznod és dolgoznod kell érte. De ha már eredményeket érsz el, és el kezded mesélni a barátaidnak, hogy milyen sikeressé váltál, az agyad úgy gondolja majd ennél jobb már nem lehet, így leáll a motiváció, a kreativitás, a gondolkodás, és megindul a cég a lejtőn. Mindez a tudatalattiban történik, ezért vigyáznod kell a kifele történő kommunikációdra. Ha az a célod, hogy összegyűjts 5 ezer dollárt, ne mond el senkinek a tervedet, egészen addig, míg már a zsebedben nem lesz a teljes összeg.

Forrás:filantropikum.com

loading...