Kezdőlap EZOTÉRIA A világ legritkább szemszíne a zöld. Ezért vagy különleges, ha közéjük tartozol!

A világ legritkább szemszíne a zöld. Ezért vagy különleges, ha közéjük tartozol!

Mint tudjuk, szemeinkről leggyakrabban csak lelkünk tükreként szoktak beszélni. Ugyanakkor mindenki érezhette, hogy némely tekintetnek szó szerint ereje van, mások pedig üresek.

Lássuk miért is olyan különlegesek a zöld szemű nők!

A legritkább szemszín, és erősen hipnotikus. A zöld szín nyugtató hatással bír (vegyük pl. az orvosok zöld ruháját, nem véletlen!), éppen ezért a zöld szem nyugtató személyiségről árulkodik. Nagyon érzelmesek és bizalmatlanok. Képesek mély barátságokat kötni, de gyanakvóak azokkal szemben, akikről semmit sem tudnak. Sok türelmet igényelnek.

 Tulajdonosát mindig valamiféle különleges misztikus lengi körül. A zöld szemű férfiakat és nőket a titokzatosság és az érzékiség jellemzi, épen ezért általában nagy sikert aratnak az ellenkező nem körében. Életüket és munkájukat nagy szorgalommal és kreativitással végzik, általában nagyon jó meggyőző képességgel rendelkeznek.

Kalandvágyóak és vidámak, rendkívül energikusak, akik a környezetük szemében gyakran igazi energiabombának tűnnek. Kreatívak és művészi hajlamúak, akik az eredeti ötletek hívei. Hajlamosak a féltékenységre, és rendkívüli ambíciójuk olykor törtetéssé válik.

Mivel a zöld egy nyugtató hatású szín, sokaknak csak úgy vonzza a tekintetét. Egy szó mint száz, akinek tiszta zöld szeme van, legyen nagyon büszke rá.

Sokszor tüzes vörös hajjal társítják, és valóban a két szín gyakran együtt jár. A zöld szemű emberekről úgy tartják, hogy magas energia-szinttel rendelkeznek.

Szerző: tudasfaja.com

loading...