Kezdőlap AKTUÁLIS A Vígszínház maga jelentette be a szomorú hírt Halász Juditról

A Vígszínház maga jelentette be a szomorú hírt Halász Juditról

Hirdetés

Sajnálatos hír érte a Halász Judit rajongóit, hiszen a tervezett december 17-i két koncertje a Vígszínházban nem kerül megrendezésre.

 

Hirdetés

Az intézmény hivatalos közleményében tudatta a nézőkkel, hogy az énekesnő betegsége miatt nem tudja vállalni a színpadi szereplést az előre tervezett időpontokban.

Az eredetileg 2023. december 17-én, vasárnapra meghirdetett “Karácsonyi Csiribiri” című koncertek, melyeket 11 órára és 14:30-ra terveztek, elmaradnak a művésznő betegsége miatt. A Vígszínház külön kiemelte a sajnálatát és elnézését az esetleges kellemetlenségekért a nézők felé.

Azonban jó hír, hogy az előadásokat nem veszítik el véglegesen, és pótolják azokat. A helyszín és az időpontok a január 13-ára esnek, szombaton. Az újra tervezett koncertek ismét 11 órakor és 14:30-kor kezdődnek majd. Reméljük, hogy ezen a napon Halász Judit már teljes erőbedobással áll majd a színpadra, hogy kárpótolja a várakozó közönséget.A Vígszínház a rajongóktól megértést kér és köszöni a türelmet. Azok, akik már jegyet vettek az eredeti dátumra, azokat arra kérte, hogy tartsák meg jegyüket, hiszen azok érvényesek lesznek a pótlásra kijelölt januári napokra is.

Aki azonban nem tud részt venni az új időpontokon, annak lehetősége lesz a jegyek visszaváltására vagy módosítására, a részletekről a Vígszínház jegypénztárában vagy az online jegyértékesítő oldalon érhetnek el további információkat a nézők.

Hirdetés