Kezdőlap EZOTÉRIA A tarot kártya tanácsa minden csillagjegynek, amelyből 1 neked szól!

A tarot kártya tanácsa minden csillagjegynek, amelyből 1 neked szól!

Hirdetés

A tarot kártyák segítségével évszázadok óta válaszolnak meg fontos kérdéseket a szerelemről, emberi kapcsolatokról, karrierről, anyagi helyzetről, stb. Ezen kártyát fognak most segíteni nekünk, hogy a csillagjegyek alapján hasznos tanácsokat fogadhassunk az életünk jobbá tételére vonatkozóan.

Kos – A császár

Egy találó kártya számodra, hiszen mindig az kell, hogy legyen, amit te akarsz, és ha kigondolsz valamit, azt azonnal akarod. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy ne válj túlzottan dominánssá, hogy nem a te utad az egyetlen út.

Hirdetés

Bika – A főpap

A kártya a hagyománytiszteletet jelképezi. Te is ragaszkodsz mindahhoz, ami előre meg van írva. Ismerkedés, kapcsolat, házasság, otthon, gyermekek. A hátránya mindennek a merevség és az egyéni akarat érvényesítésének hiánya. Fontos, hogy előbb jól megismerj valakit, mielőtt elköteleznéd magad. Ha valami nem működik, akkor nem bűn kiszállni belőle.

Ikrek – A szeretők

A szerelmesek megpróbálnak úgy kommunikálni, hogy közben a szív dolgait egyeztetik az észérvekkel. Néha nagyon nehéz a választás. Ne légy ingatag, határozd meg a szükségleteidet és állj ki mellettük. Ugyanakkor hallgasd meg a párodét is. Légy őszinte azzal kapcsolatban, amit szeretnél, soha ne hanyagold el az érzéseidet.

Rák – A diadalszekér

A kártya az akarat és a győzelem szimbóluma. Ha megvan a célod, rajta tartod a szemed és ragaszkodsz hozzá. Az egyik dolog, ami a Rákokat visszatartja az, hogy túlságosan is ragaszkodnak, főleg párkapcsolatokban. A biztonságukat akarják így fenntartani, de vigyázniuk kell, hogy ne fojtsanak meg senkit ezzel.

Oroszlán – Az erő

A kártya neve magáért beszél, de valójában túlmutat a fizikai erőn. A másik félnek mindig felkészültnek kell lennie, ha netalántán felbőszítene. Ilyenkor fontos, hogy képes légy visszafogni magad. Az a tüzes energia, ami benned lakozik hasznos is tud lenni, de esetenként eléggé ijesztő. Próbáld kordában tartani az indulataidat. Légy empatikusabb, ahelyett, hogy a saját egódat táplálnád.

Szűz – A remete

A remete szeret lámpást dobni olyan helyekre, amelyek felfedezetlenek. Mindig keresi azt, ami rejtve van a szem elől, amit nem ismer. Addig nem nyugszik, amíg mindent meg nem tud egy dologról. Ha valaki nehéz helyzetben van, biztosítani akarod róla, hogy törődsz vele és segíteni akarsz. De légy óvatos, nem mindenkinél működik az a dolog, amiről úgy gondolod, hogy nálad működőképes.

Mérleg – Igazságosság

Tisztességet és megfelelő indokokat követel. Egyenlőséget, harmóniát is szimbolizál. Mindennek tökéletesnek kell lennie számodra és egyensúlyt kívánsz fenntartani minden kapcsolatodban. A béke fenntartása érdekében hajlamos vagy túlzottan a másik fél felé hajlani és megfeledkezni önmagadról. Hagyd, hogy a másik is felismerje a felelősségét egy kapcsolatban, ez segít majd az egyensúly megteremtésében.

Skorpió – Halál

A te jegyedet a szélsőségek, a hatalomvágy, a tabuk feszegetése és újfajta mélységekbe való elmerülés jellemzi, tehát ez kártya nem valószínű, hogy meg fog rémíteni téged. Valaminek a természetes végét jelöli, legyen az egy munkahely vagy egy romantikus kapcsolat. A felszabadulás szimbóluma. A kártya azt javasolja, hogy engedd el, ami nem működik.

Nyilas – Megfontoltság

A visszafogottság és a mértékletesség nagy kihívás számodra. Optimista vagy, nagyot álmodsz, nagyot gondolsz, hajlamos vagy túlzásba esni a dolgokkal. A szenvedélyességedet és tüzes habitusodat időnként érdemes visszafognod, főleg, ha a dolgok nem csak rólad szólnak. Jó volna esetenként uralkodnod magadon.

Bak – Az ördög

Ez a kártya nem negatív jelentésű, sokkal inkább az ambíció, az irányítás és a szórakozás kártyája. A hagyományos kártyán az ördög leláncolva tartja áldozatait. Ez lehet a függőség és a párkapcsolatok jele is. Győződj meg róla, hogy nem rekedsz meg egy egészségtelen párkapcsolatban és valóban jól érzed magad a bőrödben, nem csak a látszatát nyújtod a boldogságnak.

Vízöntő – A csillag

A remény, a látomások és inspirációk kártyája. Ha valaki képzelgő, hát te vagy az. Még az ötletekről is számtalan ötleted van. Ugyanakkor a romantikával és az érzelgőséggel el lehet üldözni, ami egy kapcsolatban nem túl üdvös dolog. Mint egy igazi csillag, szereted magad függetleníteni minden mástól. Ez a kártya azt javasolja, hogy fogalmazd meg, mi az, amit elvársz egy kapcsolattól ugyanakkor igyekezz meglátni azt is, amit a másik várhat el, így képes leszel jó irányban maradni.

Halak – A Hold

A Hold a legmélyebb érzelmekhez és félelmekhez kapcsolódik. Az illúziókkal és intuíciókkal kapcsolatos, így rezonál veled. Ami a romantikát illeti, az az, amiért élsz. Kevés dolog van, ami nagyobb örömet képes okozni neked. Ugyanakkor a Hold a megtévesztés és az önmegcsalás jelképe is. A kártya javaslata az, hogy bizonyosodj meg róla, hogy az érzelmeidhez őszinte vagy, ne pedig észérvekkel próbáld meggyőzni magad valamiről.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...