Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A tacskót terhesen, elhagyatottan találták. Amikor az állatorvos megnézte, hihetetlen dolgot fedezett...

A tacskót terhesen, elhagyatottan találták. Amikor az állatorvos megnézte, hihetetlen dolgot fedezett fel.

Ahogy az emberek, úgy a háziállatok is megérdemlik a szerető otthont, ételt és tetőt a fejük fölé. Persze nem mindenki gondolkodik így, de ha az ember egyszer állatot fogad magához, akkor kötelessége lenne megfelelően gondoskodni róla.

 

Sajnos nem minden esetben történik ez meg. Állatbarátként soha nem fogjuk megérteni, hogy tud valaki állatot bántalmazni vagy magára hagyni, hiszen ő is a család része.

Maria egy nőstény tacskó, akivel nemhogy rosszul bántak, de magára is hagyták. Alultáplált és bénult volt, a rajta élősködő bolháktól pedig vérszegény is lett.

Maria-ra egy állatvédő talált rá, aki azonnal kórházba szállította. Az állatorvos váratlan felfedezést tett. A viszontagságai mellett a tacskó ráadásul még terhes is volt. Az érdekesség ezen felül az, hogy nem ám 1 vagy 2 kölyökkel, hanem héttel.

Annak ellenére, hogy gyenge volt, harcolt, hogy a kölykeivel minden rendben legyen. Mivel az alsó testtája le volt bénulva, ezért császármetszéssel kellett világra hozni a kicsiket. Az operáció jól sikerült, minden kutyus egészségesen született meg.Aztán még egy csodás dolog történt. Öt hónapig tartó hosszas fizikoterápia után Maria újra megtanult járni.

Mára ő és a kölykei is szerető otthonra leltek.

tudasfaja.com

loading...