Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK A stylist-ok nagy trükkje: így lesz pillanatok alatt feszes a kinyúlt farmer!

A stylist-ok nagy trükkje: így lesz pillanatok alatt feszes a kinyúlt farmer!

Ha sikerült megvásárolnod a tökéletes farmert, akkor azt egy életen át szeretnéd hordani. Egyáltalán nem örülsz neki, ha rövid idő alatt kinyúlik, kitérdesedik, és úgy néz ki, mintha már ezer éve hordanád. Olyan trükköket mutatunk, melyek segítségével könnyen visszanyerheted az eredeti formáját a kinyúlt farmernek, és megakadályozhatod, hogy kikopjon a színe.

Nem kell lemondanod kedvencedről, próbáld ki, és alkalmazd az alábbi trükköket.

1.Ha csak az egyik részén túl bő a nadrág, akkor fújd be ezt a területet öblítős vízzel majd így tedd be a mosógépbe, vagy, ha van szárítógéped, akkor a legmagasabb hőfokra. Ezzel a trükkel, ott megy majd csak össze, ahol szükséges.

2.Ha az egész nadrág kinyúlt, forralj fel egy lábas vizet, amikor fő, akkor 20 percre tedd bele a farmert, majd szárítsd meg. Így akár egy mérettel is kisebb lehet, ha arra van szükség.

3.Ha kellemetlen szagú a nadrágod, de nem akarod túl gyakran mosni, akkor tedd egy légmenetesen záródó zacskóba egy éjszakára. Reggelre eltűnik a szag.

4.Ha túl szűk a nadrágod, arra is van megoldás. A feszes részt öblítős vízzel spricceld be, majd, amikor már jól átnedvesedett addig húzd, míg kitágul, és tedd ki a napra száradni.

5.Hogy ne fakuljon ki az új farmer, első mosás előtt a vízhez tegyél két marék sót. Az első mosás szigorúan kézi mosás legyen. A só megakadályozza, hogy kimenjen a farmerből a festék.

6.Mindig kifordítva kell tenni a nadrágot a gépbe ahhoz, hogy megőrizze a színét, ne essenek le a gombjai, és ne menjen tönkre a cipzárja.

7.Ha meguntad már a régi farmerod, és szeretnéd divatosabbá varázsolni, akkor csak egy reszelőre, és egy borotvapengére lesz szükséged. Dörzsöld végig a reszelővel, majd vagdosd meg a borotvapengével.

8.Ha halványítani szeretnéd a farmer színét, áztasd egy éjszakára egy tál vízbe, és add hozzá 5 citrom levét.

9.Beleültél egy rágóba? Egy jégkockát tegyél egy zacskóba, nyomd rá a rágóra, majd mikor megkeményedett a rágó, egy késsel óvatosan kapard le.

tudasfaja.com

loading...