Kezdőlap EZOTÉRIA A sorsod már akkor eldőlt: így befolyásolja születésed napja az egész életedet!

A sorsod már akkor eldőlt: így befolyásolja születésed napja az egész életedet!

A következőkben azt tudhatod meg, hogy az a nap, amelyen a világra jöttél milyen hatással van a személyiségedre és az életed alakulására. Válaszd ki, hogy melyik napon születtél és tudd meg, hogy ez mit jelent számodra.

Születésed napja: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – Víz és áramlás

Ezeknek az embereknek a legfontosabb dolog az életükben a szerelem. Úgy érzik, hogy a végzetük az, hogy az igaz szerelemre találjanak. Ha ez nem sikerül, akkor úgy érzik, hogy nem tudták beteljesíteni az életfeladatukat. Nagyon könnyen szerelembe esnek és hirtelen alakítanak ki túl intenzív kapcsolatokat idegenekkel.

Olyanok, mint a víz. Dinamikusak, élettel teliek, agilisak, átkúsznak a sziklák között és a legkisebb réseken is. Minden akadály ellenére elérnek a céljukhoz. Nagyon barátságosak, szeretik az életet és a társaságot.

Születésed napja: 2, 7, 12, 17, 22, 27 – Tűz és álmok

Nagy álmok, elvárások jellemzik őket és az egész életüket annak szentelik, hogy a kitűzött céljaikat előbb vagy utóbb, de kivétel nélkül teljesítsék. Mindig új utakat szemelnek ki maguknak, hagyják, hogy az idő formálja őket és fejlessze a lelküket, szellemüket. Mindenbe 100%-ot adnak bele, félmunkát nem szeretnek végezni.

Olyanok, mint a tűz, spontának, erőteljesek, kreatívak és dominánsak. Hisznek az erejükben, és ha nem is tudatosan, de sokakat manipulálnak és befolyásolnak. Naivnak egyáltalán nem hívhatjuk őket. Tudják, hogyan tartsanak egyensúlyt az életükben a pozitív és negatív események közepette.

Születésed napja: 3, 8, 13, 18, 23, 28 – Levegő és szabadság

Szabadnak születtek és ilyen szabadon fejezik ki gondolataikat, véleményüket, érzéseiket. Imádnak utazni, új dolgokat megtapasztalni és a saját törvényeik szerint élni. Nagyon szenvedélyesek és lobbanékonyak. Könnyen függővé válnak azoktól, akiket szeretnek, és nem tudnak betelni a másik társaságával.

Úgy gondolják, hogy egyszer mindent meg kell ízlelni, szagolni, ki kell próbálni, át kell élni, meg kell tekinteni. Nagyon nehezen tudnak az érzéseik ellen cselekedni és annak nem is látják sok értelmét.

Születésed napja: 4, 9, 14, 19, 24, 29 – Föld és stabilitás

Olyanok akár a föld, amelynek konzisztenciája elengedhetetlen az élet meggyökerezéséhez. Esszenciálisak mások számára, különleges mágneses erővel bírnak, tolerálják a szélsőségeket és kitartó, átható szellemük van. Gyakorlatiasak, higgadtak, fejlett ítélőképességűek, jól kontrollálják az érzelmeiket és csak azoknak mutatják ki, akiket érdemesnek találnak rá.

A szeretetük lojális, megalapozott hosszú távú kapcsolatokat ápolnak. Azokkal szemben is hajlamosak időnként visszahúzódóak lenni, akiket bizalmukba fogadtak és közel éreznek a szívükhöz. A harmóniát, a békét és a nyugalmat mindenek elé helyezik.

Születésed napja:  5, 10, 15, 20, 25, 30 – Kommunikáció

Ezek az emberek legtöbbek számára naivnak tűnnek. Hisznek abban, hogy mindennek és mindenkinek megvan a jó oldala, emiatt bizonyos fokú elvárást is támasztanak a környezetük felé, aminek nem mindenki tud megfelelni. A csalódások, amiket megtapasztalnak az életükben, ennek talaján alakulnak ki legnagyobb részt. Az évek során nem veszítenek lelkük tisztaságából és változatlan formában megőrzik belső kegyelmességüket.

Igyekeznek minden egyes percet a legnagyobb szeretetben megélni. Nem hisznek a véletlenekben, úgy tartják, hogy minden ok-okozati összefüggésben áll egymással és mindennek spirituális vonzata van.

tudasfaja.com

loading...