Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A nő meghalt, mert a saját gyermeke kiváltott egy allergiás reakciót. Amikor...

A nő meghalt, mert a saját gyermeke kiváltott egy allergiás reakciót. Amikor az apa már nem bírta tovább, átkutatta a felesége dolgait, és ezt találta!

Jared Buhanan-Becker és felesége, Sharry várták, hogy megszülessen az első gyermekük. De a terhesség alatt a párt olyan szörnyű tragédia érte, hogy Jarednek egyedül kellett felnevelnie a fiukat.

Amikor Jared és Sharry találkoztak azonnal egymásba szerettek, eljegyezték egymást, majd összeházasodtak. Sharry hamarosan teherbe esett. A pár boldog volt, és izgatottan várták az első gyermekük megszületését – írja a Harmonikum.

A terhesség problémamentes volt, a baba szépen növekedett Sharry hasában. A pár blogot indított a terhességről, meg akarták osztani a boldogságukat a világgal. Sharry naponta leírta a gondolatait és az érzéseit.

De amikor eljött a baba születése, egy váratlan esemény véget vetett a boldogságnak: amikor elfolyt a magzatvíz, Sharry testében allergiás reakció lépett fel a magzatvíz miatt. Sokkot kapott és az orvosok kénytelenek voltak végrehajtani egy sürgősségi császármetszést. “Féltettem a babát, nem is fogtam fel, hogy Sharry élete volt a tét” – mondta a férj. Sharry szívrohamot kapott, és meghalt a szülőszobában.Jared összetört. “Az egész világom összeomlott” – emlékezett vissza. Nem volt más választása, össze kellett szednie magát. A fia, James túlélte, és szüksége volt állandó gondoskodásra és szeretetre. A fiatal apának szembe kellett néznie a valósággal: most már egy egyedülálló apa egy babával, akire vigyáznia kell.

A következő napok teljesen kilátástalanok voltak Jared számára. Volt egy gyönyörű kisfia, de elveszítette a nőt, akit szeretett. Megpróbálta elfogadnia a veszteséget, és esténként elkezdte átnézni Sharry holmiját. Aztán egy éjszaka rábukkant egy igazi kincsre: felvételek, amiket Sharry készített a zenéjéről. De Jarednek nem volt megfelelő programja, hogy megnyissa a hang fájlokat és nem engedhette meg magának, hogy megvegye. Vágyott arra, hogy hallja felesége gyönyörű hangját, de csapdába esett, mert a fájlokat nem tudta megnyitni. De aztán volt egy ötlete. Jared az interneten kért segítséget, és várta a választ.Rengeteg választ kapott. Mindenki segíteni akart, és Jared hamarosan megkapta az átalakított változatait a hang fájloknak. A nagylelkűség és a kedvesség áradata segített kihúzni Jaredet a depresszióból. Ráadásul képes volt hallani a felesége hangját, ahogy énekel és élvezze az emlékét a szép dalain keresztül. Jared altatódalként is használja Sharry dalait, hogy segítsen kicsit James-nek elaludni. Soha nem lesz az esélye, hogy megismerje az anyját, de legalább a hangját fogja ismerni.Jared elgondolkodott rajta, hogy esetleg felhagy a bloggal, amit a feleségével kezdtek, de úgy döntött, hogy továbbra folytatja, és megossza tapasztalatait, mint apa. Reméli, hogy ez is segít feldolgoznia a fájdalmát, hogy elveszítette a nőt, akit annyira szeretett.

 

loading...