Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A március 31-i Telihold hatalmas változásokat hozhat az életünkbe!

A március 31-i Telihold hatalmas változásokat hozhat az életünkbe!

Jelöld meg a naptáradban március 31-ét, mert nagy változásokat fog hozni az életedbe. Az egész március hónap eléggé kiszámíthatatlan és tele van energiával. Két teliholdat is magába foglal.

Az első telihold március 1-2 között volt és a Ragyogó Hold nevet kapta, a Kék Hold pedig március 31-én fog bekövetkezni.

Mit jelent ez számunkra?

A március 1-én megjelent telihold tudatossággal és elhatározottsággal vett körül minket, amely arra ösztönzött, hogy még mélyebben tekintsünk a lelkünkbe és oldjuk meg azokat a ballépéseket, amelyeket az előző évben követtünk el.

Hirtelen késztetést érezhettünk rá, hogy olyan kapcsolati problémákat oldjunk meg, amelyekben mi voltunk a ludasak és véget vessünk olyanoknak, amelyek túl lazák ahhoz, hogy kiállják az idő próbáját, ami a Ragyogó Holdnak köszönhető.

Ez a mélyen spirituális, meditációra ösztönző hónap felkészít minket arra, hogy nagy energiaváltáson menjünk keresztül, amikor a Nap a Kosba lép. A Kék Hold megjelenése nagy energialöketet hoz magával, ami arra késztet minket, hogy a rázós döntésekben is képesek legyünk határozottak és spontának lenni.

Fontos azonban, hogy ne gondolkodjunk illogikusan. A spontaneitás jó dolog, de ha azt érezzük, akkor érdemes kétszer is meggondolni a döntésünket.

Ez a nagy energia behatás úgy tűnik pozitív változásokat eredményez, talán túlságosan is nagy erővel ér el minket. A Kos egy igen határozott jegy, amely mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy elszántabban valósítsuk meg vágyainkat. Ne felejts el két lábbal a földön maradi. Ha nem így teszel, a Kék Hold energiája negatív rezgéseket hozhat számodra, ahelyett, hogy feltöltene.

A Kék Hold

Jelentős hatással lesz az életünkre a március 31-i energiahullám. Számos váratlan változást eredményezhet. Olyan helyeken találhatod magad, ahol még soha nem voltál korábban és olyan dolgokat tapasztalhatsz meg, amikről még csak nem is álmodtál. Ne aggódj, ha eleinte kissé elveszettnek érzed maga. Ez is az utazás része.

Higgy az Univerzumban. Az energiája veled van, hogy támogasson téged!

tudasfaja.com

loading...