Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kismama szülni ment a kórházba… Amikor az orvosok meglátták mi van...

A kismama szülni ment a kórházba… Amikor az orvosok meglátták mi van a hasában nem hittek a szemüknek!

Hirdetés

Minden szülő számára a saját gyermeke a legkülönlegesebb és ez így is van rendjén. A 29 éves Chrissy Corbitt sem kivétel ez alól. Nagyon jól tudja, hogy milyen érzés anyának lenni, hiszen 4 csemetével büszkélkedhet.

 

Hirdetés

Ha már a különlegességről beszélünk, érdemes megemlíteni, hogy az első két babája 4 és 4,5 kg-mal jött a világra. Már ezek is szép súlyok, de ez sem volt elég, hogy Chrissy-t felkészítse negyedik és egyben utolsó szülésére.

A terhesség ideje alatt Chrissy már gyanította, hogy a következő bébije is nagy lesz, de arra soha nem gondolt volna, hogy ekkora.

“A hasa egyre nagyobb és nagyobb lett. Olyan volt, mint egy hatalmas strandlabda, amit csak még tovább fújtak.” – mondta a baba apukája, Larry.

Császármetszéssel 2017. május 13-án megszületett Carleigh 6011 grammal

“Amikor az orvos megmutatta nekem, csak ennyit mondtam: “Édes Istenem, hatalmas!” – mondta Chrissy.

Nem ő volt az egyetlen ember, aki ledöbbent. A szülőszobában mindenki lélegzet visszafojtva várta a gyermek érkezését. Amikor Carleigh végre kibújt a pocakból, hatalmas tapsot és ujjongást kapott.

“Hallottam, ahogy az ott dolgozók éljeneznek. Ilyet még soha nem tapasztaltam azelőtt.” – meséli az anyuka.


Carleigh egyszerűen olyan nagy baba volt, hogy nem is mentek rá azok a ruhácskák, amiket a szülők előre megvásároltak neki, ahogy a pelenkák sem passzoltak. Chrissy és férje mindent kénytelenek voltak a helyi egyháznak adományozni.

A kislány mindössze 3 hetes volt, amikor már 9 hónapos babákra való ruhákat adtak rá. Úgy néz ki, hogy határozottan magas lány lesz belőle.

Ám nem ő a legnagyobb baba. A Guinnes Rekordok Könyvében szerepel egy 9980 grammos csecsemő, aki 1897-ben született.

Különleges születési súlyától eltekintve Carleigh egy igazán egészséges baba, aki majd kicsattan az energiától és a boldogságtól. Állandóan mosolyog az anyukája pedig egyszerűen nem tud betelni vele.

tudasfaja.com

Hirdetés