Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kislány hiszti után a kukába dobta az ajándékát – Amit az...

A kislány hiszti után a kukába dobta az ajándékát – Amit az anyuka tett, arra nincsenek szavak

Hirdetés

Egy floridában élő édesanya minden szülő számára szeretné megmutatni, mit tett gyermekével, aki hiszti után a kukába dobta ajándékát.

Hirdetés

Az anyuka mindezt a Facebbokon tette közzé. A kislány egy vadonatúj tolltartót kapott, amire a 6 éves Presleigh már régóta vágyott. A tolltartó azért is volt különleges, mert az anyuka bejárta a környék összes boltját, hogy hol tudna ilyet venni.

A kislány azonban mire megkapta a régóta várt ajándékot, már nem találta annyira érdekesnek és egész egyszerűen megfogta és kidobta a kukába.

Az anyuka feltöltött néhány képet, amelyeken a szemétbe dobott tolltartó és síró kislánya láthatók, és azt írta: „Presleigh ma megtanult egy kemény leckét.

Elmentem három különböző üzletbe, hogy megszerezzem neki azt a tolltartót, amit a képen láthattok a szemetesben. Amikor ma délután megleptem vele (abban a hitben, hogy el lesz ragadtatva tőle), csak bámult rá, aztán bedobta a szemetesbe, és becsapta a hálószobája ajtaját.

Azt kiabálta: ‘Ez hülyeség! Az osztályban már mindenkinek ilyen van, már nem akarok ilyet!’ Teljesen ledöbbentem.” – írta a felháborodott édesanya. De nemcsak dühös volt, hanem csalódott is, mert nem erre nevelte a lányát.„Rendben van. Ezen a ponton füstölögtem a méregtől, és nagyon igyekeztem, hogy ne veszítsem el az önuralmamat, pedig nagyon keményen megdolgozok azért, hogy teljesen egyedül eltartsam ezt a gyereket, és mindig megbizonyosodok róla, hogy mindent megkap, amire csak szüksége van. De azt hittem, hogy megtanítottam őt a hálára, és arra, hogy milyen szerencsés. De úgy látszik, szüksége volt egy kis ébresztőre.” – írta Hassell, aki ezen a ponton elhatározta, hogy megleckézteti a lányát.

„Beállítottam hozzá az új tolltartójával, ami a képen látható egyszerű zipzáros műanyag tasak. Presleigh ettől teljesen kiborult. A kidobott tolltartó hirtelen már elég jó lett volna neki. Csakhogy ehhez már késő volt. Mondtam neki, hogy vegye ki a másik tolltartót a szemétből, és másnap találunk egy gyereket, akinek odaadhatja. Egy olyan gyereket, akinek a szüleinek nincs pénzük tanszerekre, vagy valakit, akinek esetleg nincsenek is szülei. Elmagyaráztam neki, hogy nem jogosult semmilyen különleges dologra, és túlságosan természetesnek veszi, hogy milyen szerencsés.

Úgyhogy egyelőre ezt a műanyag tasakot fogja használni, és személyesen adja át a szép tolltartót egy másik gyereknek. Lehet, hogy néha túlreagálom a helyzetet, de én annak idején bármit megtettem volna azért, hogy meglehessen mindenem, ami neki megvan. Őszintén hiszem, hogy ha megváltoztatod a felfogásodat, és hálás vagy, az bármilyen helyzetet megváltoztathat az életben.” – írta az anyuka.Kétségtelen, hogy az eset a jó nevelés nagyszerű példája, de sokan helytelenítették, hogy az interneten élte ki a lánya ellen irányuló haragját.

„Kaptam néhány üzenetet arról, hogy egy szörnyeteg vagyok, rossz szülő, aki rossz gyereket nevel. Épp dühönghettem, amikor azt a bejegyzést írtam. Nem gondoltam, hogy az emberek megosztják. Az emberek azt mondták, hogy nyilvánosan megszégyenítem a lányomat, amivel nem igazán értek egyet.” – magyarázta a Good Morning America műsorában. Hassell örül, hogy a lánya megértette a helyzetet, és megtanult egy fontos leckét. A tolltartót és néhány más tanszert pedig elküldték egy 5 éves kislánynak, aki egy másik államban él.
Hirdetés