Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kislány elkésett az iskolából, édesanyja bocsánatlevelet írt, a tanár reakciójára senki...

A kislány elkésett az iskolából, édesanyja bocsánatlevelet írt, a tanár reakciójára senki nem számított

Hirdetés

Nicole Poppic Kaliforniából egy háromgyerekes édesanya. Legidősebb lánya, Cara most tizenéves és néha nagyon morcos kedvében van.

 

Hirdetés

 

Mivel a morcos lányt reggel alig lehet kihúzni az ágyból, emiatt sokszor elkésik az iskolából és egyik reggel azt kérte, hogy édesanyja írjon egy bocsánatkérő levelet. De Cara nem számított arra, hogy az édesanyja ilyen ravasz levelet fog küldeni a tanárnak:

“Bocsánatkérő levél,

Cara ma reggel elkésett az iskolából az úgynevezett pubertáskor egyik tünete miatt, amely világszerte érinti a fiatal korosztályt. Sajnos ez a betegség az egész világra hatással van, és még nem találták rá megfelelő gyógymódot.A tünetek változóak, ma reggel például a lányom szervezete nem volt képes felemelkedni az ágyból, és úgy érezte, hogy emaitt én kell bocsánatot kérjek a tanároktól. Azonban úgy tűnik, hogy most javulóban van, miután meglátta kirepülni a telefonját az autó ablakán.

Kérem, ha ennek a betegségnek más tüneteit is felfedezi, akkor bátran tudassa velem!

Köszönettel,
Nicole Poppic”

“Ez történik, amikor lányom önhibája miatt nekem kell bocsánatot kérnem a tanároktól” – írja az amerikai nő a Facebook oldalán. A fényképet több mint 32.000 ember osztotta meg – főleg az olyan édesanyák, akiknek tizenéves gyerekei vannak, ők pontosan tudják, hogy miről van szó.Hirdetés