Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kisfiú édesapját gyászolja… pár nap múlva hihetetlen meglepetésben volt része…

A kisfiú édesapját gyászolja… pár nap múlva hihetetlen meglepetésben volt része…

Hirdetés

Már hallhattunk néhány csodálatos történetet cowboyokról, például arról, hogy nemrégiben az egyik cowboy lasszóval fogott meg egy tolvajt a Walmart parkolójában, de az alábbi történet nem egy ilyen lélegzetelállító, művészinek nevezhető kézmozdulatról szól, hanem az cowboy kisfiáról, aki még csak 10 éves!

 

Hirdetés

Jace Kellogg és kisöccse Jett álma, hogy egy napon bikarodeósok lehessenek, de nemcsak a kaland kedvéért szeretik ezt az adrenalinnövelő sportot, mert ennek sokkal különlegesebb oka van… a kisfiúk édesapja bikarodeós volt, de sajnos, hogy rákbetegség miatt elvesztették édesapjukat, ezért álmaik szertefoszlottak, és a bika lovaglás csak emlékükben maradt meg.

Amikor a Fox News tudomást vett erről a szomorú esetről, a stáb úgy döntött, hogy egy különleges meglepetést fog szervezni a két testvér számára. Pár nappal édesapjuk elvesztése után, egy újságírókból álló csapat gyűlt össze a ház előtt, és hihetetlen módon lepték meg a két gyászoló kisfiút.

Amikor megkérdezték a kisfiút, hogy miért szereti annyira a bika lovaglást, a kisfiú könnyekben tört ki: “Azért, mert édesapám is bikarodeós volt, csak meghalt” – mondta a kisfiú, aki büszkén viselte édesapja kalapját.

Jace büszkén jelentette ki, hogy egyszer ő is olyan cowboy lesz, mint az édesapja.

Már az interjú pillanatai is megható volt, de az legszebb és legmeghatóbb meglepetés még hátra volt. Amikor a kisfiú meglátta ke

dvenc bikarodeósát, JB Mauney-t, hogy leparkol a házuk elé, könnyekben tört ki.

“Én is nagyon szeretem ezt a sportágat, édesapám is bikarodeós volt és mindig felnéztem rá” – magyarázta a kisfiú a híres Mauney-nak az alábbi videóban. “Én is felnézek rád.”

Nézd meg ezt a szívmelengető jelenetet, és oszd meg barátaiddal a Facebook-on! A 02:49-nél nagyon megható dolog történik!

Forrás: buzzblog.eu

Hirdetés
loading...