Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK A kimerült anyuka ezzel a zseniális trükkel nyugtatja meg síró babáját

A kimerült anyuka ezzel a zseniális trükkel nyugtatja meg síró babáját

MEGOSZTÁS

Senki nem gondolja, hogy anyának lenni könnyű feladat. Egy teljes embert kívánó non-stop elkötelezettség, amely nem fogad el hullámzó energiaszintet. Röviden nagyon – nagyon nehéz.

Ha nem az etetésről van szó éppen, akkor a pelenka cseréről. Ha nem ébred fel az éjszaka közepén, akkor nappal lesz nagyon nehéz elaltatni, miközben az ember lánya azt érzi, félig már megsüketült a sírástól.

Egy újszülöttel a hét 7 napjában a nap 24 órájában akcióra készen kell lenni. Ez teljes mértékben le tudja meríteni az édesanyát, ami nem is meglepő. Éppen ez szolgáltatott ihletet egy anyukának, Abigail Rivere Garcia-nak a zseniális ötletéhez.

Abigail egy olyan trükköt talált ki, amelyről egyik kisbabás anyuka sem akar lemaradni, az már biztos!

Abigail-nek mindkét gyermeke, a 16 hónapos Jeremiah és a 2 hónapos Anayah is, koraszülött volt, ezért extra odafigyelést igényelnek. Az egésznek a tetejébe Anaya-nak bélgörcse és refluxa is van, amitől a kicsi nagyon nyűgös.

„Eljutottam arra a pontra, hogy 10 percre sem tudtam letenni anélkül, hogy ne kezdett volna sírni.” – mondta Abigail.

Abigail érezte, hogy segítség nélkül nem fogja sokáig bírni. Ekkor történt, hogy az internethez fordult, hátha talál valamilyen megoldást, amivel egyszerűbbé teheti a mindennapjait.

Ahogy az lenni szokott, a világháló milliárd lehetőséget dobott ki elé, de a nagy halmazban mégis sikerült találnia egy olyan ötletet, ami megihlette őt.

A kéz utánzat

Fogott egy gumikesztyűt és teletöltötte rizzsel, majd megkötötte erősen, szorosra a száját. Ezzel az egyszerű mozdulatsorral készen is lett a nagy segítség: a műkéz.

„Abban a pillanatban, hogy lefektettem és a hátára helyeztem a kezet, abbahagyta a sírást. Hatalmas megkönnyebbülés volt!”

„Igen, talán egy kicsit furán néz ki, de a lányom azóta úgy alszik, mint a bunda, hála a rizzsel töltött gumikesztyűnek.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...