Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A jólét kopogtat az ajtódon! – Engedd be!

A jólét kopogtat az ajtódon! – Engedd be!

13 apró trükk, amivel ma bevonzhatod a jólétet – tízmilliószorosan

Ki ne szeretné megtapasztalni a valódi bőséget és gazdagságot? A kínai térrendezés tudománya, a feng shui segítségével most megmutatjuk, hogyan lehet ezekhez hozzájutni. Ma, a tízmilliószoros napon ez még hatékonyabb lehet. Megér egy próbát!

A gazdagság és a jólét területe az otthonunk, szobánk bal felső, északnyugati iránya, sarka. S minthogy a víz a gazdagság és a jómód egyetemes szimbóluma, a munkát vele kapcsolatban kell elkezdenünk. Nézzünk néhány apró trükköt!

1. Az áramló víz a jómód hatékony generátora, mert dinamikus energiát hordoz, ami további gazdagságot eredményez és segíti a hatékony és segítő emberi kapcsolatok kialakulását (szökőkutak).

2. Az állóvíz alkalmazása környezetünkben, mint pl. úszómedencék, kerti tavak, a tárolt, megkötött vizet szimbolizálják. Ha a víz áttetsző, és világos, akkor nyugodt, világos gondolatokat jelent, ha azonban zavaros és háborgó, vagy piszkos, az mentális felfordulásról, és kevésbé jó pénzügyi helyzetről ad jelzést.

3. A gazdagság területén elhelyezett szobai szökőkút (vagy a bejárat közelében lévő kerti) segíti az anyagi jólét áramlását. Ugyanez irodákban is hatékony. Nem szükséges, hogy állandóan üzemeljen, de mindig üzemképes, és nem elhanyagolt állapotban legyen, mert az a pénzáramlás leállást szimbolizálja.

4. Akváriumok segítségével is erősíthetjük életterületünkön a csít. Elhelyezésének legmegfelelőbb területe a bejárat vagy a bejáró út közelében, a karrier vagy a gazdagság területe.

  • A benne lévő élő halak színével és számával is fokozhatjuk szerencsét. A 9-es szám (vagy ennek többszörösei) a halak esetében is fontos. Színük szerint pedig 8 vörös (nem narancssárga!) és 1 fekete legyen. A vörös erőt, gyógyulást és gazdagságot, a fekete pedig a pénzt, hatalmat és bölcsességet fejezi ki. Ha akár egy hal is elpusztul, sürgősen pótoljuk, mert a hiány szerencsétlenséget hoz gazdájának.
  • Szórjunk valódi, vagy hamis arany pénzérméket az akvárium kavicságyára! Itt is fontos a 9 és annak többszöröse, de a leghatékonyabb közülük is a 27 mint szerencseszám.

5. Gazdag zsákmánnyal hazatérő halászokat ábrázoló képpel is erősíthetjük a bőséget. A tenger ugyanis a jólét egyetemes megjelenítése.

6. A vízeséseket megjelenítő képek, melyeket a bejárat közelében helyezünk el, szintén ezt a célt szolgálják.

7. Halakat ábrázoló mobilokkal, szélcsengőkkel folyamatos áramlásban tartjuk a jólétet. (A mobilt vörös szalagra, 22 cm-esre, vagy ennek többszöröseire függesszük fel.)

8. Tartsunk pénzt, perselyt vagy ékszereket a gazdagság területén. Vörös borítékban elrejtett betétkönyv, vagy 9 darab vadonatúj pénzérme (nálunk a legjobb erre a fém 100-as) tovább gyarapíthatja vagyonunkat.

9. Pénzügyi helyzetünket kövekkel, szobrokkal is stabilizálhatjuk. A szikla vagy kődarabok azonban simák és ne éles, cakkos felületűek legyenek, mert ezzel elvágják a pénzt. Ha zavart észlelünk a pénz áramlásában, egy 2,5 cm átmérőjű hegyikristályt helyezzünk ebbe a sarokba.

10. A csöpögő csapok, rosszul záródó és eldugult lefolyók, a szivárgó csövek, csatornák az értékes csí elszökését eredményezik és tőkénk megmagyarázhatatlan apadásához vezet. Megjavításuk ezért életbevágóan fontos!

11. A feng shuiban a gazdagság és az egészség közvetlen kapcsolatban áll egymással. Otthonunkban a tűzhely az, amely speciális gazdagsággerjesztő, és nagy fontossággal bír egészségi állapotunkra is. A tűzhelyek tisztántartása azért jelentős, mert ha koszos, az gátolja a pénz áramlását, bonyodalmakat és egyéb problémákat idéz elő. Ügyeljük a világítására is, mert a körülötte lévő égők együttes használatával eredményesebb lehet a jólét bevonzása.

12. A konyhában további praktikákat tehetünk a nagyobb eredmény eléréséhez, mint pl.: egészséges növények elhelyezése, a kamra (hűtő) megtöltése, az erős és kellemes fényű megvilágítás, hajó alakú tál, melybe 9 egészséges, gusztusos gyümölcsöt teszünk, vagy tükör elhelyezése a tűzhely fölé.

13. Természetesen a színek tudatos megválasztásával is sokat tehetünk sikeres jövőnk érdekében. A gazdagság színei a kék, vörös, a zöld és a lila.

  • A vörös a gazdagságot, erőt és a gyógyító energiát közvetíti.
  • A zöld pénzt, új életet, gyarapodást és egészséget, míg
  • a kék tudást és méltóságot hoz.
  • A legerősebb a lila, amely fokozza a szerencsét és erősíti a méltóságot.
loading...