Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A híres látó jóslata 2022-re : éhínség és hatalmas világ méretű járvány...

A híres látó jóslata 2022-re : éhínség és hatalmas világ méretű járvány vár az emberiségre

A jóslatok és próféciák mindig lázba hozták az embereket már az idők kezdetétől. Bár tagadhatatlan, hogy ezeket néha homályosnak, légből kapott előrejelzéseknek vélik a szkeptikusok, mégis bekövetkeznek sok esetben.

 

 

Baba Vanga, akit sokan “Balkán Nostradamusaként” emlegetnek megjósolta a legnagyobb katasztrófák közül a 9/11-es terrortámadást, az 1999-ben bekövetkezett kurszki atom-tengeralattjáró katasztrófát, sőt még Barack Obama hatalomra jutását is sikeresen jelezte előre.

A médium 1996-ban hunyt el, jóslatai azonban egészen a 2020-as évek végéig mutatnak előre.

Jóslata szerint a világ egyelőre nem nyugodhat meg, hiszen az emberiségre még vár egy hatalmas világjárvány, amely majd a szibériai permafrosztban kerül felfedezésre.További merész jóslatai azt is tartalmazzák, idegen invázió fenyeget bennünket, a technika, a virtuális valóság pedig olyan hatalmas méreteket ölt majd, hogy uralni fogja az egész világot.

2028-ra Baba Vanga jóslata szerint a globális éhezés megszűnik, a tudomány annyira előrehalad majd, hogy az orvosok akár klónozással is megszüntethetnek eddig gyógyíthatatlannak vélt betegségeket is.

 

loading...