Kezdőlap EZOTÉRIA A gyermeked választ téged édesanyának…

A gyermeked választ téged édesanyának…

Hirdetés

…onnantól kezdve pedig egy láthatatlan, de annál erősebb kötelék kezd el formálódni.

Tudtad, hogy a gyermek választja meg a szüleit? Bizony, így van. A gyermek választ téged és azt, hogy a lelkeitek egymáshoz kapcsolódhassanak. A gyermekek születésük előtt választanak és erre ugyan később már nem fognak emlékezni, az anyával való kapcsolatuk már jóval evilági megjelenésük előtt kezdetét veszi.

Hirdetés

“Nehéz szavakkal leírni azt az érzést, amikor megtudtam, hogy bennem növekszel. Olyan gyorsan kifejlődtél és ártatlan szemekkel néztél a téged körülvevő világra. Azóta minden egyes nap felfedezed ezt a mesés és titokzatos helyet. 

De nem csak te növekszel tovább – én is veled együtt növekszem, mint édesanya.

Akarom, hogy tudd, az élet nem csak a boldogságról szól. Szomorúság is van benne. Sok emberrel fogsz találkozni, egyesek jók, mások rosszak. Neked kell majd eldöntened, hogy kit engedsz be az életedbe és kit zársz ki onnan. De minden egyes percben a boldogságra kell majd törekedned és a pillanat megélésére.

Ez senki máson nem fog múlni, csakis rajtad, hiszen a teremtő erő benned él.

Ha a gondolataid csodásak, akkor az életed is az lesz. Ami az elmédben lakozik, az fog megvalósulni az életedben is. Időről időre hallgass a bensődre és szabadíts meg magad minden kétségtől, ami felmerül benned. 

Légy hálás azért a látásmódért, amellyel rendelkezel. Minél hálásabb vagy az életedért, annál nagyobb jutalomban részesülsz majd.

Én önzetlenül szeretni foglak, attól függetlenül, hogy mit teszel vagy mit nem. Hálás vagyok az életnek, hogy megadta nekem azt az ajándékot, hogy az édesanyád lehetek.

Nagyra értékelem azt a lelki kapcsolatot, amely kettőnk között jött létre.

Szeretnélek minden szenvedéstől megvédeni az életben, de ehhez korlátoznom kellene téged és a tapasztalataidat, ezért cserébe, hogy engem választottál, mindent megteszek, hogy támogatni tudjalak abban, amit az életben el szeretnél érni.

Nem az én életemet kell élned, én csupán a kalauzod vagyok az utadon. 

Köszönöm, hogy a részemmé váltál. Az életem sokkal csodálatosabb, mióta te is benne vagy. Bocsásd meg a hibáimat, én is veled együtt tanulok. Örökké szeretlek!”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés