Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ “A gyermek az enyém, azt csinálok vele, amit akarok!” aztán beszúr egy...

“A gyermek az enyém, azt csinálok vele, amit akarok!” aztán beszúr egy piercinget a kisbaba arcába. Ha megérted miért tette, igazat adsz neki!

Enedina Vance amikor kislánya betöltötte a hat hónapot, egy piercinget szúrt kislánya arcába. A hat hónapos csecsemőről készített fényképet pedig megosztotta a Facebook-on.

 

Íme az Ohio-i édesanya üzenete:

 

“Szóval, fogtam a kislányomat és átszúrtam az arcát! Hát nem sokkal aranyosabb így? Tudom, hogy imádni fogja! Később, amikor felnő, meg fogja köszönni nekem. Ha pedig nem fog tetszeni, akkor egyszerűen kiszedjük onnan. Elvégre én vagyok az anyja, ő pedig az én gyermekem, azt csinálok vele, amit akarok! Ameddig be nem tölti a 18 évet, én döntök felőle, hiszen ő az enyém! A piercinghez senkitől nem kell engedélyt kérni!


Sometimes even my little big boy needs mommy to rock him to sleep. 😊💚My wild child actually asked if I would rock him…

Közzétette: Enedina Vance – 2017. március 21., kedd

 

Ez egyáltalán nem visszaélés! Ha az lenne, akkor illegális lenne, de nem az. Emberek ezrei szúrják át minden nap a gyermekek fülét, és fülbevalót tesznek nekik. Ez semmiben sem különbözik attól. Az én gyerekem, az én döntésem! Minden szülőnek joga van dönteni efelől! És ne ítélkezz, mert mindannyian másként neveljük gyermekünket! Te sem kérsz véleményt másoktól, te is saját magad döntesz, vagy nem?”

 

Come on ladies, the Challenge is ON! If you have a man in your life who helps bring balance to your world, who isn't…

Közzétette: Enedina Vance – 2016. március 30., szerda

 

A hat hónapos kislányról készített fénykép nagyon gyorsan elterjedt az interneten. Az amerikai állampolgársággal rendelkező nőnek sikerült egy csomó ellenséget szereznie ezzel a horrorisztikus fényképpel. Naponta emberek ezrei árasztják el különböző fenyegető üzenetekkel, és még halálos fenyegetést is kapott azért, amit lányával tett. Azonban van egy trükk – a fotó nem eredeti, hanem Photoshop-ban szerkesztett képről van szó.


Aww our first Bella Luna 😍😍💗We need all the florals!!Cloth Diaper Model 😉#BLModel, #BellaLuna

Közzétette: Enedina Vance – 2017. március 14., kedd

Valójában ez az édesanya ezzel a fényképpel valam egészen más dologra szeretné felhívni az emberek figyelmét. Ez az édesanya is ellene van a testi elváltozás minden formájának, beleértve a körülmetélést, amikor csecsemőkorban eltávolítják a kisfiúk fitymáját, de ugyanakkor a fül átlyukasztását is ellenzi és természetesen a piercinget sem támogtja csecsemő korban. Semmi pénzért nem csonkítaná meg hat hónapos kislánya testét, és a felsoroltak közül egyik beavatkozást sem tartja helyesnek.

“Mi különbség van a piercing vagy a fülbevaló lyuk között? Vagy milyen dolog egy csecsemőnek levágni a makkját? Mindhárom dolgot határozottan ellenzem, egyik sem elfogadhatóbb a másiknál!”“Azt sem értem, hogy az emberek miért csak a piercingre mérgesek? Mi a helyzet az egyéb testrészekkel? A fülbevaló mitől más? Csak azért nyomorítjátok és csonkítjátok meg gyerekeiteket, hogy megfeleljenek bizonyos társadalmi normáknak, elvárásoknak? Szégyen! Mindenkinek saját döntése, hogy mit tesz a saját testével. Azonban fel kellene már hívni a szülők figyelmét arra, hogy gyermekeik számára is adják meg ezt a lehetőséget!”

A bejegyzést több mint 13 ezren oszották meg és heves vitát váltott ki. Az édesanya üzenete azonban elgondolkodtató és jogos!

 

 

 

 

loading...