Kezdőlap Egyéb A férfi belerúg az alvó kóbor kutyába, másnap a kutya bosszút áll...

A férfi belerúg az alvó kóbor kutyába, másnap a kutya bosszút áll és hozza barátait is

Ne ébreszd fel az alvó kutyát, szól a közmondás – sőt ne úgy, hogy belerúgsz egyet. A történet főszereplője a saját kárán tanulta ezt meg.

 

Sajnos még mindig sok ember van a világon, akik az állatokat nem becsülik és szörnyen bánnak velük. Néha azonban ők is megkapják a magukét.

Kínában egy férfi leparkolta az autóját a háza előtt. A kocsija mellett meglátott egy kóbor kutyát aki aludt, a férfi pedig csak úgy, minden előzmény nélkül jól belerúgott.

A kutya persze megijedt és azonnal elrohant.

Általában a történetnek ilyenkor vége szakad de itt valami másról van szó. A kutya ugyanis másnap visszajött és hozott magával néhány barátot is.

A kutyák megrongálták a férfi kocsiját, még az ablaktörlőket sem kímélték.

EtokenguAz egyik szomszéd készítette a fotókat, majd megmutatta másnap a kocsi tulajdonosának.

Etokengu

Sajnos filmfelvétel nincs a férfiről. De szerettük volna megnézni a kocsi tulajdonosának az arckifejezését, mikor meglátta hogy néz ki a kocsija másnap.Egyáltalán nem volt semmi oka a férfinak arra, hogy belerúgjon a kóbor állatba. A kutyának pedig igaza volt, hogy bosszút állt. Reméljük a férfi tanult az esetből. Neked mi a véleményed? Kérjük oszd meg velünk mit gondolsz és oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal.

loading...