Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK A dezodor 7 szokatlan felhasználása, ami soha nem jutna eszedbe

A dezodor 7 szokatlan felhasználása, ami soha nem jutna eszedbe

Hirdetés

Ha valaki meghallja vagy meglátja a dezodort egyetlen dolog jut eszébe, az izzadásgátlás. A dezodor felhasználási területe ennél azonban sokkal nagyobb, ebből mutatunk most 7 felhasználási módot, ami téged is meglep majd!

1. Láb

Az izzadós lábra tökéletes megoldás, ha nincs láb sray. Reggel, ébredést követően és este, lefekvés előtt kenjük be vele a talpat.

Hirdetés

2. Lábszag ellen

A zárt cipőben sajnos elkerülhetetlen a lábszag, főleg, akik hajlamosak is erre. A dezodor ebben is segít, a fenti módon kell alkalmazni ebben az esetben is.

3. Mell, haj

Nagyon sok nő, főleg akiknek a mellük nagyobb, gyakran izzadni kezdenek ezen a testrészen is. A melltartó erre még inkább rásegít, de a dezodor itt is képes megakadályozni az izzadást. Emellett sokan kerülnek abba a kellemetlen helyzetbe, hogy a hajtőnél elkezdenek verejtékezni. Ebben az esetben sincs gond, átlátszó dezodorral ott is védhetjük magunkat.

4. Nyikorgó zajok

Ha az ajtó, vagy ablak sarka idegesítő, nyikorgó zajokat ad ki és nincs otthon speciális megoldás, akkor dezodorral kenjük be és zajoknak vége.

5. Szekrénybe

A hosszú ideig szekrényben álló ruha illatosítására is tökéletes a dezodor, amihez nem kell mást tenni, mint letekerni a tetejét és elhelyezni a szekrényben.

6. Smink

Ha a nagy melegben gyakran szembesülünk azzal a cikis helyzettel, hogy megolvad a sminkünk, az ujjunkra kenjük egy kevés dezodort, kenjük be vele a szemünk alatti részt, majd vigyük fel a sminket.

7. Rovarcsípés

Ha megcsíp bármilyen rovar vagy bogár és nem bírjuk elviselni a viszketést, kenjük be dezodorral a csípés helyét és az enyhül majd.

Szerző: tudasfaja.com


Hirdetés