Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A csodaszer, amit régóta kerestél: 3 élesztős pakolás, amit ki kell próbálnod!

A csodaszer, amit régóta kerestél: 3 élesztős pakolás, amit ki kell próbálnod!

Képzeljük csak el: nem kell többé kozmetikushoz járni, nem kell drága kencéket vásárolni és rövid időn belül, fillérekből, otthon szépülhetünk és tüntethetjük el a pattanásokat!

Az élesztő az egyik legjobb szárító hatású dolog, ami tökéletes a mitesszeres, pattanásos vagy zsíros bőr ápolására. Amellett, hogy megszabadít az elhalt hámsejtektől segít puhává és ragyogóvá is varázsolni az arcbőrt!

Az alábbi 3 recept mindegyike hatékony a probléma megszüntetésére, amelyek közül tetszés szerint választhatunk. A megtisztított arcbőrre kell felvinni, meg kell várni, amíg teljesen megszárad, majd körkörös mozdulatokkal le kell dörzsölni. Végül mossuk meg az arcunkat langyos vízzel. Az alábbi receptek tehát nem csak pakolások, hanem arcradírok is egyben, így kettős hatást fejt ki.

1. Recept

Egy pohár natúr joghurtot keverjünk össze egy negyed kocka élesztővel és ehhez adjunk egy evőkanál mézet is. Alaposan keverjük össze és a megtisztított arcbőrre egyenletes rétegben vigyük fel. Várjunk vele 20 percet, dörzsöljük le a megszáradt maszkot, a maradékot pedig mossuk le.

2. Recept

Egy egész kocka élesztőt keverjünk össze langyos tejjel. Annyit tejre van szükség, hogy krémszerű masszát kapjunk. Tisztítsuk meg az arcunkat a szennyeződésektől, majd vigyük fel az élesztős maszkot. 15-20 perc elteltével távolítsuk el.

3. Recept

Fél kocka élesztőt keverjünk össze egy tojás sárgájával és egy nagyon kevés citrom levével. Tisztitsuk meg az arcbőrt, majd egyenletes rétegben vigyük fel a masszát. Hagyjuk megszáradni, majd távolitsuk el az arcról.

A fenti pakolásokat csak abban az esetben alkalmazzuk, ha zsíros az arcunk. Ha nem így van, ne használjuk az élesztőt az arcon, mert nagyon szárit

Szerző: tudasfaja.com

loading...