Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A 6 éves kisfiú meghal és egy kék foltot hagy a szőnyegen....

A 6 éves kisfiú meghal és egy kék foltot hagy a szőnyegen. 12 évvel később az anyuka szívfacsaró dologra ébred rá

Hirdetés

A gyerekekkel bizony nem egyszerű a szülők élete, főleg, ahol van 4 is és mind a négy gyerek nagyon eleven.

 

Hirdetés

 

Heather egy négy gyermekes édesanya, akinek évekig másból sem állt ki az élete és a mindennapjai, mint az egész napos házimunkából, a gyerekek neveléséből, az utánuk való pakolászásból.

Hol egy Lego-ra léptek rá a házban, hol új bútort kellett venni, hol egy új falfestés kellett…. egy biztos, a szülők egy percre sem unatkoztak a gyerekek mellett.

A 4 gyermekkel való együttlét sokszor olyan volt, mintha Heather egész nap azon lenne, hogy megakadályozza a harmadik világháború kitörését.

</


Egyik nap fürdés után azt látta, hogy a nagyobbik gyerek a kezében tart egy törött tollat, a kék tinta pedig már rég a szőnyegben van…

Nagyon mérges és dühös lett, felvitte a gyereket az emeletre, jól leszidta, megfürdette, eközben pedig a férje próbálta a tinta foltot eltüntetni a szőnyegből, ami egyre nagyobb lett. Rátoltak egy bútort, hogy ne látszon.

“Nagyon fáradt voltam már és borzasztóan mérges. Semmi másra nem vágytam, csak arra, hogy végre lefeküdjön aludni mindenki és csend legyen végre.”

A kisfiúnál nem sokkal az eset után rákot diagnosztizáltak és hat éves korában elhunyt.

A szülők évekkel később, amikor felújították a házat, kipakolták a bútorokat és meglátták a foltot a szőnyegen.


Azt a bizonyos kék foltot.

“Ha tehetném, visszaforgatnám az idő kerekét, hogy itt lehessen velünk. Minden házimunka, bosszúság, düh és kimerültség megérte volna azt az áldozatot, hogy Isten ne vegye el tőlem a kisfiamat és mellettünk nőhessen fel. Hiányzik. Vele együtt elveszett a lelkemnek egy darabja is.”
tudasfaja.com

Hirdetés
loading...