Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP A 2018-as kínai horoszkópod meglepő változásokról mesél, ami ebben az évben vár...

A 2018-as kínai horoszkópod meglepő változásokról mesél, ami ebben az évben vár rád!

Hirdetés

A 2018-as japán horoszkóp szerint nagy változások elé nézünk ebben az évben. Ha kíváncsi vagy arra, hogy te mire is számíthatsz pontosan, akkor most megtudhatod!

Válaszd ki a születési éved és tudd meg, mi vár rád 2018-ban a Japán Horoszkóp szerint!

Hirdetés

Névtelen

IPPAKU – FEHÉR VÍZ

Társaságkedvelő ember, szívesen van a középpontban. Fájdalmát inkább elrejti, nem szívesen mutatja ki, ha bántódás éri. Olyan, mint a víz: simogató, gyengéd, de van benne kellő erő és akarat.

2018-ban: az év eleje tartogathat némi kellemetlen meglepetést, akár szakítást, akár egy kisebb betegséget. Ezt azonban március közepétől egy rendkívül kedvező időszak követi majd. Pénzügyei május hónapban stabilizálódnak, s nyáron érdemes igazán befektetnie, vállalkozásba kezdenie. Hajlamos azonban túlzottan alárendelni magát az anyagiaknak, ezért az őszi hónapokat mindenképpen töltse barátai körében, töltődjön fel. Az sem kizárt, hogy év végén rátalál a szerelem. Érdemes felmérést készítenie, miről is szólt eddig az élete, minek volt értelme, és minek nem. Nagyobb szabadságra van szüksége, utazzon többet, érdemes az utazásait is az év második felére időzítenie.

JIKOKU – FEKETE FÖLD

Tájékozott, művészeteket kedvelő ember. Kifejezetten erős akarat és makacsság jellemző rá. Mások szemében kissé merevnek tűnhet, de ez csupán a látszat. Szereti, ha meghittebb hangulatban szórakozhat.

2018-ban: megtörténhet, hogy leépítésekre kerül sor munkahelyén, ám gyorsan talál új állást, ahol anyagilag és erkölcsileg is megbecsülik. A régi viszonyokban elérkezik az ideje annak, hogy új utakra lépjenek. Pénzügyekben óriási szerencse köszönt önre, amikor szinte bármihez nyúlhat, az arannyá változik. Az év első fele lesz az, amely intenzívebb, Párkapcsolatában a szenvedélyek, a föllángolások, az új kapcsolatok lesznek jellemzők, főként a tavaszi és nyár eleji hónapokban. Augusztus környékén egy olyan változás következik be az életében, amire maga sem számított. A novemberi hónap azonban mind anyagilag, mind szerelmi téren megviselheti, de aztán túljut rajta.

SANPEKI – TÜRKIZ FA

Stílusa elragadó, bárkit képes elbűvölni. Kivétel nélkül a társaság középpontja, ám olykor sokaknak ez már harsánynak tűnhet. Mégis, olyan bájosan könnyeden veszi át a vezető szerepet, hogy senki sem tud rá haragudni.

2018-ban: lerázza magáról mindazt, ami már nem szolgálja fejlődését, ami visszahúzza, és csak azzal foglakozik, ami előreviszi. A szerelemben fejest ugorhat az ismeretlenbe, és a pillanat hevében képes kipróbálni bármi újat, nem gondolkodva előre semmin. Munkahelyén azonban ármánykodás folyhat, emiatt tanácsos a háttérben meghúzódni. Elképzelhető, hogy az őszi hónapokban akár munkahelyet is vált, vagy beiratkozik egy tanfolyamra, s akár a szerelem is rátalálhat ekkor. A két legszerencsésebb hónapja az április és az október lesznek, ekkor érdemes mindenféle nagyobb volumenű terveket megvalósítani.

SHIROKU – ZÖLD FA

Független, határozott, folyton tele van élettel. Vitalitása kirobbanó, ám olykor kissé nyers, és hajlamos átgázolni másokon. Ennek ellenére hűséges társ és megértő barát. Mindig mindenről van véleménye és az akaratát képes érvényesíteni.

2018-ban: kíváncsisága határtalanná válhat. Úgy érezheti, semmi és senki sem állhat útjába annak, hogy megszerezze ebben az esztendőben azt a partnert, aki kísértetiesen hasonlít valakire, akivel korábban viharos, de rendkívül szenvedélyes kapcsolatban állt. Munkájában nem lesz túl kedvező az év első negyede, de áprilistól munkahelyet válthat, ám az sem kizárt, hogy új főnök érkezik – ez az Ön munkájára is pozitív hatással lehet majd. A családjában várhatók kisebb viták, veszekedések, de ezek az év őszi hónapjaiban már csak emlékek lesznek. Amikor baj van, akkor mutatkozik meg, hogy mennyire összetartanak, nem állhat Önök közé senki.

GOO – SÁRGA FÖLD

Ha valami nem sikerül azonnal, elveszíti a kedvét, a kritikát pedig nehezen tűri. Vagy szeretni, vagy gyűlölni lehet őt, középút általában nincs. Karizmatikus személyiség, tele energiával és szenvedéllyel. Egész életében magas hőfokon ég.

2018-ban: az év eleje éppen úgy kezdődik, mint máskor. Karácsonyi romok eltakarításával és hosszú téli hónapok átvészelésével. Ám a tavasz kezdetével mintha Önt is kicserélték volna, érzi, hogy bele kell vágnia valami újba. Május körül részt vehet egy egzotikus utazáson, egy régi barátja is felkeresheti Önt egy osztálytalálkozó kapcsán. Ősszel azonban véget érhet egy szerelem, mégpedig a pénz miatt. A folyamatos civódások az anyagiakon felőrölhetik a kapcsolatát. Ám ha meg tudják beszélni ezeket a problémákat, még rendeződhet ez a kapcsolat. December elején váratlanul nagyobb pénzösszeghez juthat.

ROPAKKU – FEHÉR FÉM

Rendkívül kritikus, mondhatni, kissé nehéz természetű. Fontos számára a rend és a tisztaság, túlzottan fegyelmezett életet él. Ám a rideg külső érző szívet takar. Érzelmeit azonban nehezen mutatja ki, ismerősei azonban jól tudják, nagy a szíve.

2018-ban: összehozhatja a sors valakivel, akivel bátran üzletet köthet, vagy az illetőnek olyan kapcsolatai vannak, hogy azokat ügyesen kihasználva Ön anyagilag kedvező helyzetbe kerül. Ha Ön szülő, gyermekéről kiderülhet, hogy valamiben tehetséges, és érdemes őt magánórákra járatni, vagy éppen külföldön taníttatni, ami sok pénzbe kerül. A házasságokban, régi együttélésekben olykor rendkívül egyhangúnak érezheti kapcsolatát. A májusi és júniusi hónapok azonban szerelmi téren is izgalmakat és pezsgést tartogathatnak. Az augusztusi, nyár végi időszakban egy nagyobb kiadás is felmerülhet, érdemes tartalékolnia.

SHICHISEKI – VÖRÖS FÉM

Kiváló diplomata, éles az esze, pompásan fejezi ki magát. Nagy népszerűségnek örvend, az évek során rengeteg tapasztalatot halmoz fel, amit szívesen átad másoknak. Hajlamos azonban arra, hogy csak a saját véleménye számítson neki.

2018-ban: Birtoklási vágya az év első negyedében igen erős lesz. Párja úgy érezheti, hogy ez már túl sok neki. Nem lehet állandóan együtt lenni, kell némi mozgástér a másik fél számára is. A munkában elérkezik a változtatás ideje. Ha önmagától nem lép, akkor a munkahelyén alakulhat ki olyan helyzet, hogy más állás után kell néznie. De nem kell aggódnia, a tavaszi hónapok gyötrelmei után megérdemelt jutalomban részesíti Önt a sors, és kedvező álláshoz, remek pozícióhoz juthat június derekán. Amennyiben házasságban él, olykor rendkívül egyhangúnak érezheti kapcsolatát. Érdemes feldobni a kapcsolatát, menjenek színházba, moziba. A legkedvezőbb időszak a szerelmi életében a kora őszi hónapok.

HAPPAKU – FEHÉR FÖLD

Magabiztos, életében a legfontosabb a biztonság és a hagyományok ápolása. Hű barát, megbízható társ, ha azonban stressz éri, határozatlanná, túlérzékennyé válik, könnyen megsértődik.

2018-ban: A meglévő kapcsolatokban, házasságokban csökkenhet a feszültség, lelkileg nagyon közel állnak egymáshoz. Rendkívül harmonikus időszak az év eleje, a hideg és a tél ellenére ilyenkor lesz az egyik legszebb időszaka a párjával. Amennyiben Önnek nincs kapcsolata, könnyen eshet szerelembe éppen a téli hónapokban. A munkában, karrierben is az Öné lehet a pálya! Amit eltervez, az rendszerint sikerül is és olyan kapuk nyílhatnak majd meg Ön előtt, amelyek eddig zárva voltak. Karrierjének szempontjából a tavasz lesz a legintenzívebb időszak, nyáron csak saját magára és a párjára érdemes koncentrálnia. Augusztusban feszültség támadhat a közvetlen családjában, ám ez október utáni időszakra rendeződik.

KYUSHI – VÖRÖS TŰZ

Szenvedélyes, nyitott, vidám, modora elbűvölő, imádja a luxust és a hízelgést. Felületesnek tűnhet, de a látszat csal. Minden apró részletre figyel. Imádja az élet minden pillanatát kiélvezni, igazi hedonista típus.

2018-ban: azok, akiknek nincs munkájuk, ebben az esztendőben találni fognak. Az új helyen Ön lehet a társaság motorja, kellemes humorával belopja magát nemcsak a főnökség, hanem a kollégák, esetleg az ügyfelek szívébe is. Párkapcsolat szempontjából is fantasztikus lesz ez az esztendő. Találkozhat valakivel, aki megfelel minden kritériumának, és akivel talán az oltár elé is állhat. Mondhatni, hogy a jövő év egyfajta sikerszéria lehet az Ön számára, ám vigyázzon arra, hogy a hirtelen jött sikerrel hamis barátok is körülvehetik. A legkedvezőbb hónapok a május és az október lehetnek, akár nagyobb nyeremény is ütheti a markát. Decemberben azonban nagyobb kiadása vagy egyéb kellemetlenségre is lehet számítani, ám év végére minden rendeződik.

Hirdetés