Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ilyen hatást gyakorolt testünkre, elménkre és szellemünkre a Holdfogyatkozás!

Ilyen hatást gyakorolt testünkre, elménkre és szellemünkre a Holdfogyatkozás!

Hirdetés

A teljes holdfogyatkozás akkor történik, amikor a Föld árnyéka közvetlenül a teljes Holdra esik. Egy rövid időre eltűnik a Hold, és az éjszaka teljesen elsötétedik.

Az ősi időkben azt hitték, hogy ez a sötétség valamilyen nagy változás, a rossz eljövetelének jele. Úgy vélték, hogy a holdfogyatkozás a sötétség felemelkedését eredményezi, és a gonosz virágzani fog.

Hirdetés

Ezek a hiedelmek a holdfogyatkozással kapcsolatos babonákat hoztak létre, amelyek közül néhány még ma is tapasztalható.

Sok kultúra úgy hiszi, hogy egy terhes nő nem hagyhatja el otthonát a holdfogyatkozásban, mert az vetélést okozhat. Vannak, akik azt hiszik, hogy a holdfogyatkozás ideje alatti étkezés rossz egészséget és rossz szerencsét okoz.

A holdfogyatkozást övező babonák valóban léteznek, és legtöbbjük úgy tűnik, abból ered, hogy a teljesen sötét éjszaka borzalmas érzelmeket ébreszt az emberben.

A Hold régóta kapcsolódik a női nemhez, és ha a Holdra, mint női szimbólumra tekintünk, egy energiára, amely meghaladja a nemet, akkor annak fogyatkozása és eltűnés olyan, akár egy újjászületés.

A női energia újjászületett.

Ez a női energia magában hordozza az érzelemhez, a testhez és az intuícióhoz való kapcsolódást.

A holdfogyatkozás hatást gyakorolt ránk és arra motivált minket, hogy megengedjük magunknak, hogy reflektáljunk a szívünk, elménk és lelkünk sötét, árnyékos vizeire. Arra motivál, hogy hatoljunk le az óceán legsötétebb mélyére, takarítsunk ki mindent, ami ott található, de már nem szolgál többé minket és teremtsük meg a lehetőségét saját újjászületésünknek.

A holdfogyatkozás rövid idejére mindannyian, mélyebb energia szintjén arra voltunk ösztönözve, hogy hatoljunk be önmagunk mélyebben fekvő részeibe és megvizsgáljuk, mi is a valódi igazságunk.

Mi a saját igazságunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy szellemünk fejlődjön, haladjon előre és általa képesek legyünk a lehető legjobb önmagunkká válni?

2018 két teljes holdfogyatkozást hoz számunkra, amelyek az egész év során alakítanak, inspirálnak és irányítanak minket. Habár minden évben tapasztalunk holdfogyatkozást, egy évben két teljes fogyatkozás ritka jelenség és nagy elmozdulást jelent a kozmoszban.

Ez a kozmikus váltás valószínűleg mindannyiunkat különböző módon befolyásol majd, attól függően, hogy hol vagyunk éppen az életünkben és mi felé tartunk.

Az egyik dolog biztos azonban, hogy az holdfogyatkozás nem rossz előjel. Ehelyett a kozmosz ajándéka, és mindig segít minket abban, hogy eljussunk oda, ahol lennünk kell.

Bár minden holdfogyatkozás egyedi energetikai hatással és asztrológiai jelentéssel bír, mind képesek arra, hogy fizikai, érzelmi és lélektani szinten is felkavarják a dolgokat.

Az egyik oka annak, hogy a Hold női szimbólum, az az, hogy a menstruációs ciklussal együttműködik. A Holdról azt is tartják, hogy hatással van a hormonokra, ezért egyesek azt tapasztalják, hogy érzékenyebb telihold alatt.

A Hold a kreativitáshoz és az intuícióhoz is kapcsolódik. Minden olyan esetben, amikor erős holdi tevékenység történik, mindig megfelelő rezgést és környezetet teremt a kreatív projektek kidolgozásához és az intuitív vagy lelki ajándékok erősítéséhez.

Amikor ez a kreatív energia nincs kihasználva, vagy a tested stressz alatt van, a holdfogyatkozás izgatottságot, frusztrációt, fáradtságot, szorongást érzését idézheti elő.

A holdfogyatkozás képes befolyásolni az alvás minőségét, megzavarni az alvás ciklusát, és megnehezíteni az elalvást.

Ha ilyen fizikai jeleket tapasztaltál magadon tegnap, esetleg a legközelebbi fogyatkozás során, fontos, hogy megértsd, a kozmosz milyen jeleket próbál megmutatni a fogyatkozás során.

A kreatív munkára hangolódás, valamilyen felszabadító tevékenység, testmozgás vagy a pihenés is segíthet visszajutni az egyensúly állapotába. Az önszeretet, az öngondoskodás és a gyógyító fehér fény alkalmazása is segítség.

A kristályokkal alkalmazása szintén nagyszerű módja annak, hogy csökkentsd a holdfogyatkozás által okozott érzékeny vagy frusztrált energiákat.

Bármely fehér, kék, rózsaszín vagy lila kristály általában nagyon jól működik a holdenergiával kapcsolatban, de bízz magadban, és kövesd a saját intuíciódat a tökéletes kristály kiválasztása során.

Mindenki kissé máshogyan élte meg, érzi ezeket a hatásokat, így mindenki egy kissé más úton kell, hogy haladjon ezen energiahatás alatt.

A holdfogyatkozások fordulópontok. Az újjászületés fordulópontjai, nagyon koncentrált női energiák közé tartoznak. Lehetővé teszik számunkra, hogy bensőnk felé forduljunk és a legmagasabb igazságunkat fedezzük fel.

A holdfogyatkozás mindig megmutatja, hogy hol kell lennünk. Mindig a megfelelő irányba vezet minket és feltárja azt, hogy mire szükségünk van ahhoz, hogy ebben az irányban haladjunk.

tudasfaja.com

Hirdetés