Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Személyiségteszt: amelyik váza első pillantásra megtetszik, megmutatja, mit szeretnek benned az emberek

Személyiségteszt: amelyik váza első pillantásra megtetszik, megmutatja, mit szeretnek benned az emberek

Hirdetés

Nincs semmi más dolgod, mint kiválasztani azt a vázát a képről, amely első ránézésre a leginkább megtetszett neked. Ezt követően pedig olvasd el a hozzá tartozó leírást!

 

Hirdetés

Az első számú váza a szépséget, a harmóniát és a jó ízlést testesíti meg! Jó rád nézni, mert megjelenésed kiegyensúlyozott, beszéded, hangod is jó érzéseket kelt az emberben, kedvességet pedig elbűvöli őket. Az életed minden területén törekszel arra, hogy ami kikerül a kezed körül közül, az egyfajta harmóniát és szépséget sugározzon, éppen ezért az emberek nagyon szeretnek veled beszélgetni. Sok esetben te vagy az, aki felvidítod őket! Ennek az árnyoldala lehet, hogy sokan titokban felszínesnek tartanak, de elsősorban azért, mert irigykednek rád!

A második számú váza egy igen karakteres, különleges, formabontó személyiséget szimbolizál. Nem vagy egy hétköznapi és átlagos ember: nem csak a megjelenéseddel, emelkedsz ki a tömegből, igen kreatív a gondolkodásod, és sokszor váratlan módon oldod meg a problémákat. Eredetiséged számos sikert eredményez, és azok, akik szeretnek, igen tisztelik benned ezt az erényt. Másrészt azonban azok az emberek, akiknek valamiért nem vagy szimpatikus, könnyen “rád süthetik” hogy extravagáns és furcsa vagy.



A harmadik váza az olyan értékeket testesíti meg, mint a nyugalom és a racionalitás, a praktikum. Egyfajta földöntúli nyugalmat és önbizalmat árasztasz, hogy jöjjön bármi, megtudod oldani, és nem esel pánikba. Az emberek védelmezőként tekintenek Rád, gyakorlatiasságod és logikus megközelítésed számos eredményre vezet. Kiegyensúlyozott és nyugodt vagy, az érzelmeid kifejezése azonban néha problémát okozhat.

A negyedik váza az emberi jóságot és kedvességet testesíti meg, egy olyan belső erőt, amelyre mások minden körülmények között támaszkodhatnak. Fontos számodra, hogy segítsd az embereket, bízzanak benned, és szeressenek. Barátságos vagy és mindig képes vagy másokat felvidítani, még olyankor is, amikor te belül sírsz. Bár rengeteget adsz és adsz magadból, sokszor azonban magányosnak és elveszettnek érzed magad, jól jönne egy ugyanolyan támpont számodra is, amilyen Te vagy másoknak…

Neked mi a véleményed?

Hirdetés