Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megmutatta az igazi arcát az extrém külsejű nő – Egy valódi szépségkirálynő...

Megmutatta az igazi arcát az extrém külsejű nő – Egy valódi szépségkirálynő lett belőle

Hirdetés

Shanny Webb 25 éves fiatal lány, aki a nem mindennapi, extrém külsejével azonnal magára hívja a figyelmet, bárhol is járjon.

 

Hirdetés

 

Eljött azonban az életében az a pont, amikor azt mondta, hogy elég, itt az ideje visszanyernie régi külsejét és egy átlagos hétköznapi kinézetű ember szeretne lenni.

A kissé démoni megjelenésű lány hatalmas átalakuláson esett keresztül, eleinte ő sem ismert saját magára, amikor tükörbe nézett.


A piercingekkel teletűzdelt fiatal lányból egy csodaszép fiatal nő lett, akinek a megjelenése annyira elbűvölő és magával ragadó lett, hogy akik látták korábban nem tudták elhinni, hogy a két nő egy és ugyanazon személy.

A 25 éves fiatalt a Hooked On The Look egyik részében alakították át. Egy profi sminkes megmutatta, hogyan nézne ki igazi hercegnőként: a 20 tetoválását “eltüntette”, a gótikus stílusú, hátborzongató szemeit csodaszéppé varázsolta, rózsaszín szempillákat és szikrázó ajakfényt kapott.



Miután rávarázsoltak egy csodálatos kék ruhát, eltüntették a 10 piercingjét, és a 42 mm-es fültágítóját, Shanny-re rá sem lehetett ismerni.

Életében először magassarkút húzott, és azt mondta: „Nem ismertem fel magam. Az összes tetoválásom eltűnt, és ezt sok órán keresztül érték el.”

„Az igazat megvallva, valójában nem tartottam szörnyűnek, nem gyűlöltem az új külsőmet, csak teljesen más volt, mint amire törekszem a hétköznapokban.





Amit a legjobban utáltam, az a ruha és a magassarkú volt, soha többé nem szeretném ezeket felvenni” – vallotta be a lány.

Te mit gondolsz az átalakulásról? Neked melyik külső tetszik jobban?

Hirdetés