Kezdőlap EZOTÉRIA Ezt a 3 embertípust soha ne felejtsd el az életedben!

Ezt a 3 embertípust soha ne felejtsd el az életedben!

Hirdetés

Létezik három embertípus mindenki életében, akit soha nem szabad elfelejteni. Azok az emberek, akik segítettek, amikor bajban voltunk, azok az emberek, akik elhagytak, amikor bajban voltunk és azok az emberek, akik bajba sodortak minket.

Akik a bajban is segítettek

Mindig emlékezz azokra, akik ott voltak melletted, amikor senki más. Ezek az emberek azok, akik a világ végére is elmennének érted és bármit megtennének, hogy boldognak lássanak.

Hirdetés

Mindig tartsd észben őket és ne feledd azt, amit érted tettek. Fejezd ki irántuk a háládat mindazért, amit nyújtottak neked a legnehezebb időkben. Bármi is történjen köztetek, ez jusson eszedbe róluk először.

Akik hátat fordítottak a bajban

Vannak olyan emberek, akik azon nyomban elhagynak téged, ha észreveszik, hogy semmit nem tudsz nyújtani számukra. Amikor egy kis segítségre lenne szükséged, egyből köddé válnak.

Soha ne feledd ezeket az embereket. Nem lehet rájuk alapozni, nem lehet bennük bízni. Ha valaki nem hajlandó melletted állni a nehéz időkben, az örömben se osztozzon veled.

Akik megnehezítették az életed

Ezekre különösképpen figyelned kell. Ha egy ember folyamatosan megnehezíti az életedet, semmi oka, hogy tovább megtiszteld a figyelmeddel, jelenléteddel, időddel.

Ne félj elvágni a szálakat, amik hozzájuk fűznek. Nem kell örökké cipelned magaddal ezeknek a mérgező kapcsolatoknak a hozadékait. Időnként az elengedés a legjobb megoldás, ami az ő esetükben különösen igaz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés