Kezdőlap EZOTÉRIA A Rákok, a Halak és Skorpiók az érzelmekben, a többi csillagjegy egészen...

A Rákok, a Halak és Skorpiók az érzelmekben, a többi csillagjegy egészen másban hisz. Te melyik jegy vagy?

Hirdetés

A csillagjegyeket négy elem csoportba sorolhatjuk be, amelyek alapján egyes csillagjegyek tulajdonságaikban némi hasonlóságot mutatnak egymással.

Lássuk, hogy miben hisznek rendületlenül az egyes elemek zodiákusai.

Hirdetés

Tűz jegyek

Kos, Oroszlán, Nyilas

Hisznek benne, hogy soha nem szabad feladni. Legalábbis addig semmiképpen nem, amíg minden egyes lehetőséget meg nem próbáltak. Hisznek abban, hogy az életükből ki kell hozniuk a legjobbat. Mindig nagyot álmodnak és még annál is nagyobb ambícióval rendelkeznek. Ezek a jegyek megtanítanak minket arra, hogyan vágjunk vissza, hogyan nézzünk pislogás nélkül farkasszemet a félelemmel, mert arra bíztatnak minket, hogy higgyünk magunkban. A Tűz jegyek a kitartás, a bátorság és a feddhetetlenség legjobb élő példái.

Föld jegyek

Bika, Szűz, Bak

Ezek a jegyek mind közül a legjobban vágynak a stabilitásra az életükben. Hisznek abban, hogy képesek megküzdeni az életükben felmerülő összes nehézséggel azáltal, hogy mindenre gondosan és tervszerűen felkészülnek. Kifogástalan munkaetikájuk van és a csillagjegyek vállalkozói. Megtanítanak minket arra, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet az életünkből befektetések és pénzügyi előnyök által. Soha nem száll a fejükbe a siker és soha nem kérkednek azzal, amijük van. Nagyra értékelik a legkisebb dolgokat is az életben és az egyszerűségben is örömöt lelnek.

Levegő jegyek

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Hisznek benne, hogy a kommunikációval érhetik el a legnagyobb dolgokat az életben. Nagyon intelligens, emberszerető típusok, akik jó szónoki képességekkel rendelkeznek. A Levegő jegyek mozognak a legkomfortosabban a nyilvánosság előtt. Hisznek abban, hogy a világ az ő otthonuk, ezért is láthatod, hogy mindig képesek szóba elegyedni bárkivel, aki megragadja az érdeklődésüket. Imádnak tanulni és olyan ismereteket magukra szedni, amelyekről annak előtte nem tudtak. Megtanítanak minket arra, hogyan lépjünk túl a félelmeinken és szólaljunk fel azok érdekében, akik nem tudnak magukért.

Víz jegyek

Rák, Skorpió, Halak

Hisznek benne, hogy a jó nem veszett ki a világból, hiszen ők maguk is jó emberek. Ezért van az, hogy gyakran találkozol velük jótékonysági eseményeken vagy szervezetekben, hogy látod őket sírni bármilyen érzelgős filmen. Ők azok, akik erős és mély érzelmi kapcsolatot alakítanak ki mindenkivel, aki az életükben van. Alapvetően introvertált típusok, akik nem szeretnek harsányak lenni, de amint jobban megismered őket, lenyűgöznek csodálatos lelkükkel. A Víz jegyek a legérzékenyebbek a zodiákusok közül, mivel azonnal felveszik a környezetük rezgéseit. Ők tanítanak meg minket arra, hogy mindig van más módja a negatív érzelmek levezetésének, az erőszak, a bosszú és a vulgaritás helyett.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

 

Hirdetés