Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS 9 tárgy, ami negatív energiát terjeszt az otthonodban

9 tárgy, ami negatív energiát terjeszt az otthonodban

MEGOSZTÁS

A világban folyamatosan érnek minket pozitív és negatív rezgések. Annak érdekében, hogy jó szerencsét, bőséget, boldogságot vonzzunk be az életünkben fontos, hogy pozitív energiát árasztó tárgyakkal vegyük körbe magunkat.

Egyes tárgyak sajnos a negatív rezgéseikkel képesek ezen pozitív energiát árasztó tárgyakkal interferálni és beszennyezni a környezetünk atmoszféráját. Ezekre érdemes odafigyelni!

1 – Tárgyak, amiket olyanoktól kaptunk, akik nem kedvelnek minket

Előfordul, hogy egy olyan személy kényszerül megajándékozni, aki valójában nem is szeret minket. Ha el is fogadjuk ezeket az ajándékokat, tartsuk mindig távol az otthonunktól. Akár el is adományozhatjuk őket.

2 – A seprű/partvis sörtéi mindig lefelé álljanak

Mindig tartsd őket elzárva egy olyan helyiségbe, ahol nem szoktatok tartózkodni és a sörtéi mindig lefelé álljanak. Így nem fogja bezavarni a pozitív energia áramlását.

3 – Az olló mindig legyen összecsukva

A nyitva hagyott olló rossz szerencsét vonz magához, ezért miután végeztél a vágással, mindig csukd össze az ollót és tedd vissza a fiókba vagy a tárolójába.

4  -Törött étkészlet

Előfordul időnként, hogy leesik egy csésze vagy tányér. Ez kikerülhetetlen. Viszont a sérült darabokat nem tanácsos megőrizni, mert szomorúságot, melankóliát vonz magához és negatív energiákat áraszt. Ha repedést vagy törést látsz valamin, attól szabadulj meg.

5 – Rossz állapotú ruházat

Hajalmosak vagyunk megőrizni a legviseltebb, szakadt vagy lyukas darabokat is annak reményében, hogy jól jön majd valamikor. Az igazság azonban az, hogy soha nem fogjuk már felvenni őket, ehelyett csak zsúfolttá teszik az otthonunkat és rossz szerencsét vonzanak, különösen a magánéletünkbe.

6 – Halott állatok testrészei

Ha úgy hiszed, hogy az agancs vagy a medvebőr feldobja a nappalidat, akkor gondold át újra. Bármilyen állati testrész is legyen az otthonodban, az mind rossz szerencsét vonz magához.

7 – Fonnyadt, száraz vagy művirágok

Mivel ezekben a növényekben már vagy soha nem volt élet, ezért gátolják az energiaáramlást a helyiségben, aminek negatív hatása van az egész otthon harmóniájára.

8 – Foltos, törött tükrök

Ha jó és rossz energiákról van szó, akkor a tükröket mindig érdemes észben tartani. A tükröknek mindig kifogástalan állapotban kell lenniük. Ha töröttek vagy olyan hiba, folt van rajtuk, ami nem letisztítható, akkor azonnal ki kell dobni.

9 – Tüskés növények, mint a kaktusz

Megoszlanak a vélemények a kaktuszokat illetően. Egyesek úgy tartják, hogy párkapcsolati és financiális gondok okozója lehet a negatív energia, amelyet árasztanak. Ha mégis van otthon kaktuszod, akkor nem kell azonnal kidobni, inkább csak tedd máshová.

tudasfaja.com

loading...