Kezdőlap AKTUÁLIS 9 hónapos korában meghalt az apja, 15 év után egy idegen kopogtatott...

9 hónapos korában meghalt az apja, 15 év után egy idegen kopogtatott az ajtón… videó!

A fiúnak nagyon fájt és mély nyomott hagyott benne, hogy el kellett veszítenie az édesapját… De mégis van valami, ami talán gyógyír lehet a sebekre!

Justin Rozier csak 9 hónapos volt, amikor elveszítette katona édesapját, így sosem találkozhattak többé egymással.

Édesanyja, Jessica mindent megtett a családért, keményen dolgozott, apjuk helyett apjuk, anyjuk helyett anyjuk volt. Anyagilag azonban mégis nagyon nehezen bírta.

Még férje autóját, az 1999-es Toyota Celica-t is el kellett adnia, hogy boldoguljanak. Nagyon szomorú volt, de nem tehetett mást, nem bírta fizetni a hitelt.

Justin közben kamaszfiúvá cseperedett. Noha sosem találkoztak, nagyon fontos volt neki az édesapja. Megőrzött róla minden fotót és emléket. Egyetlen szívfájdalma volt, hogy nem ülhet édesapja szeretett autójában.

Jessica egy nap elhatározta, hogy boldoggá teszi fiát és a közösségi oldalán közzétett egy posztot, amiben keresni kezdte a rég eladott autót.

A net népe pedig elkezdte megosztani az anya kérését, és nemsokára kiderült, hogy kinél van az autó. Jessica pedig mindent megtett, amit lehetett, és nagy titokban visszaszerezte elhunyt férje autóját.

Justin pedig egyik nap azt vette észre, hogy egy idegen felbukkant az ajtajuknál, és kihívta őket. Szívmelengető látni a fiú örömét, mikor meglátja édesapja autóját.

loading...