Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Lélegzetelállító fotók – Ilyen 80.000 születésből csak egyszer fordul elő!

Lélegzetelállító fotók – Ilyen 80.000 születésből csak egyszer fordul elő!

Egy gyermek világrajövetele mindig maga a csoda. Ami a legelképesztőbb az egészben, hogy minden egyes nap, minden egyes percben megtörténik a világon, viszont biztos, hogy nincs két egyforma születés. 

Jana Brasil egy brazíliai fotós, aki a helyi születésű babák fotózásával foglalkozik. A munkája, ahogy el is képzelhetjük, igazán hálás, hiszen olyan élményekkel gazdagodik minden egyes alkalommal, amit soha nem felejt el. Persze vannak teljesen kirívó esetek is, mint például az, ha egy baba a magzatburokban jön világra.

Nagyon kevesen lehetnek részesei ennek az igen ritka csodának. Történetesen 80.000 születés során kevesebb, mint 1 eset fordul elő.

Ilyenkor a baba abban a magzatburokban születik meg, amelyben az anyaméhben növekedett. Szinte hihetetlen, hogy Jana is éppen jelen volt a születésnél, hiszen erre még kisebb volt az esély. Mondanunk sem kell, hogy egy profi fotós és a történtek együttese elképesztő eredményeket alkotott.

Bár a baba a magzatburokban nem túl megnyugtató látvány, teljesen ártalmatlan jelenségről van szó, amely mindamellett elképesztően érdekes is. A magzatburkot az orvos vagy a szülésznő könnyedén el tudja távolítani.

A különleges baba

A bébi, akit lencsevégre kaptak nem mindennapi világrajövetele közben Noah Valasco, császármetszéssel született. Ő és az édesanyja is tökéletes egészségnek örvend.

Annak az esélye, hogy császármetszéssel szülessen burokban egy baba, még sokkal kisebb, hiszen a szike, amelyet az operációnál használnak, tipikusan meg szokta repeszteni a burkot. Ettől Noah születése csak még különlegesebbé vált.

“Az emberek szerte a világon megosztották már a fotókat. Láttam, ahogy megszületik, hiszen mutatták nekem monitoron. Nagyon sírtam. El sem tudom mondani, mennyire érzelemteljes volt az egész.” – mesélte az anyuka, Monyck.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...