Kezdőlap EZOTÉRIA 8 biztos jel, hogy mérgező személlyel vagy – 5 perc beszélgetés után...

8 biztos jel, hogy mérgező személlyel vagy – 5 perc beszélgetés után kiderül

Hirdetés

Hajlamosak vagyunk sok olyan embert megtartani az életünkben, akik mérgezőek számunkra. Ezt a szokást valahogyan le kell vetkőzzük magunkról és fel kell égessük a hidat az ilyen emberekkel, hogy ne legyenek negatív hatással az életünkre. Szeretnénk néhány tippet adni hozzá, hogyan ismerheted fel őket.

1 – Nem érdekli őket, hogy mi van veled

Ha már nagyjából 5 perce beszélsz valakihez és azt veszed észre, mintha a falnak beszélnél, nem figyel rád és nem is reagál, akkor ott problémák vannak. Az ilyen ember csak magáról szeret beszélni és egy cseppet sem fog aggódni amiatt, hogy te erről mit gondolsz.

Hirdetés

2 – Különleges bánásmód

Az ilyen típusú emberek jellemzően különleges bánásmódot szeretnének kivívni maguknak. Gyakran kérnek szívességet akkor is, ha ők egyáltalán nem szoktak segíteni másoknak. Az sem zavarja őket, hogy még csak most találkoztatok egymással.

3 – Panaszáradat

Elfogadható, hogy az ember időnként panaszkodik, hiszen a problémáinkat máshogyan nehezen tudjuk feldolgozni. Meg kell, hogy osszuk valakivel. DE! Ha a panaszkodás folyamatos és mindennel kapcsolatos (család, barátok, munka, párkapcsolat), akkor az egy olyan negatív energiamezőt teremt, amelyben nem akarja senki tölteni a napjait.

4 – A védekező

Erről a részletről is jó tudni, hiszen előfordul. Képesek azonnal felvenni a védekező álláspontot, ha valamivel kapcsolatban kérdőre vonod őket vagy kritikát mondasz ki a fejük felett. Nem szeretik vállalni a felelősséget, ellenben ők elvárják másoktól.

5- A dicsekvő

Épp csak, hogy találkoztatok egymással, és a másik már elsorolta az összes érdemét, amit eddig elért az életben, beleértve minden fontos dolgot, amije van, akkor lehet, hogy nem a legjobb társaságba keveredtél. Szeretik felhívni magukra a figyelmet és igyekeznek mindenki fölé kerekedni.

6- Rosszat mond másokról

Tegyük a szívünkre a kezünket. Ki ne tett volna ilyet életében? Viszont ennek nem szabad normának lennie. Főleg akkor nem kellene ilyennel szembesülnünk, ha éppen most találkoztunk valakivel. A negatív kritikát és a gonosz megjegyzéseket hallgatni egy harmadik személyről nagyon mérgező hatású.

7- Egyfolytában a kedvében kell járni

Ahogy egy párkapcsolatban sem egészséges, hogy valaki állandóan csak kapjon, úgy egyik emberi kapcsolatban sem az. Márpedig egy mérgező személy elvárja, hogy mindig mindenki a kedvében járjon.

8- Nem érzed jól magad a közelében

A legfontosabb dolog az, hogy nem érzed magad jól az adott ember mellett. Ha azt érzed, hogy terhes valakinek a társasága, nem vagy köteles vele maradni. A lelkünk mindig jelez.

tudasfaja.com

Hirdetés