Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 7 jel, hogy erős aurával rendelkezel

7 jel, hogy erős aurával rendelkezel

Minden élő teremtmény rendelkezik aurával, amely az adott lény spirituális rezgésével van kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy azokra a jellegzetességekre, amelyek egy erős aurával rendelkező személyt jellemeznek, akkor olvass tovább.

#1 Fizikai egészség

Egy gyenge aurával rendelkező személy leterhelt, gyakori fejfájásoktól, ízületi fájdalmaktól szenved és/vagy krónikus betegsége van, ám ha valakinek tiszta és erős aurája van, az tesileg is jól érzi magát.

#2 Szerencse

Az erős aurával rendelkező személynek hihetetlen szerencséje van. Az ilyen ember, mintha a legkisebb erő befektetéssel is óriási sikereket tudna elérni.

#3 Optimizmus

Az ilyen személyen szinte érezhető, hogy ontja magából az optimizmust. Mindig cselekvésre kész, bármikor meghódítja a világot és mindent kellemes megvilágításban lát maga körül. Nagyon vonzó természet.

#4 Problémák kezelése

Az ilyen személyek nem ragaszkodnak foggal-körömmel a gondokhoz. Ez nem jelenti azt, hogy az ő életükben nem bukkannak fel problémák, csupán arról van szó, hogy ezeknek a problémáknak nem adnak erőt, nem őrlik és sajnáltatják magukat, hanem mindig a megoldáson dolgoznak.

#5 Vezető típus

Ha egy személy erős aurával rendelkezik, akkor nagy eséllyel vezető szerepbe fog kerülni. Ez nem jelenti azt, hogy minden vezető erős aurájú személy, ám az erős aurával rendelkezők mindig magabiztosan megállják a helyüket egy vezetői szerepben. Az ilyenekre mondják, hogy jó vezetők és nem főnökök.

#6 Fizikai erő

Az erős aurával rendelkező személy fizikailag is erős. Nem biztos, hogy kívülről egyértelműen domborodnak rajta az izmok, de remek állóképessége van, nehezen fárad és mindig készen áll újabb rekordok megdöntésére.

#7 Nyitott elme

Az ilyen személy nem fél kísérletezni, kockáztatni, kilépni a komfortzónából, új dolgokat kipróbálni, új magasságokba merészkedni. Nem szokott félni a változástól, sőt teljesen természetesnek tartja, hiszen az élet egyenlő számára a dinamizmussal, amelyben nincs két egyforma nap vagy perc.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...