Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Hirdetés

Minden ember okkal lép be az életünkben. Vannak, akik a legjobbat hozzák ki belőlünk és segítenek minket a növekedésben, míg mások csak káoszt teremtenek. Egy biztos, mindőjüktől tanulhatunk.

Ezenkívül vannak azok, akik mondhatni észrevétlenül befolyásolják az életünket. Még, ha nem is vagyunk vele tisztában, ezek az őrangyalok akkor is ott vannak mellettünk. Lehet ez bárki, egy rokon, kolléga, barát vagy a párunk, de akár egy idegen is az utcán.

Hirdetés

Senki nem tudja, hogy ki az, de a rossz időkben mindig támogatásra lel benne. Ha nem tudod, hogyan ismerd fel, adunk néhány tippet. Ezekre a jelekre figyelj.

A legjobb tanácsot adja

Aki mindig a legjobb tanáccsal lát el, amikor nagyon nem jól mennek a dolgaid. Mindig tud mondani valamit, amitől érzed, hogy jobb lesz.

Megemeli az energiaszintedet

Úgy érzed mellette, mintha új erőre kapnál, nem számít, hogy milyen pocsék napod volt. Feltölt a jelenlétével.

Erős a kötödés köztetek

Nagyon erős köztetek a kapocs, de nem tudnád megmondani, hogy miért. Vagy éppen miért vele és nem mással. Lehet, hogy nem is ismered őt régóta. Ez a kapocs sosem lazul és gyengül.

Úgy érzed, hogy ez a kapcsolat elrendeltetett

Vannak olyan emberek, akikkel érzed a kattanást. Akikkel azonnal egy hullámhosszra kerülsz. Nagy az esélye, hogy egy őrangyallal van dolgod.

Azt szereti, aki vagy

Az őrangyal mindig úgy fogad el, ahogy vagy. Sőt, nem csak elfogad, hanem szeret is. Soha nem ítélkezik feletted.

Önmagad tudsz lenni mellette

A közelében mindig önmagad lehetsz, és nem kell semmilyen szerepet játszanod. Sőt, mellette találod meg igazán önmagad. Ilyenkor nyílik meg a lelked.

Sokkal pozitívabb vagy, amikor vele vagy

A világlátásod és a hangulatod is sokkal pozitívabb ennek a személynek a társaságában. Úgy érzed, mintha egy tornádóban is képes lennél megállni két lábbal a földön ilyenkor.

tudasfaja.com

Hirdetés