Kezdőlap EGÉSZSÉG 7 étel, ami azonnal narancsbőrt okoz, csak rakódik és rakódik tőle a...

7 étel, ami azonnal narancsbőrt okoz, csak rakódik és rakódik tőle a felesleg!

A rossz táplálkozás és az ülő életmód a fő okai annak, hogy a narancsbőr kialakul. A káros anyagok, rossz zsírok és salakanyagok felhalmozódnak a bőr alatti rétegben és nem túl vonzó rücsköket és mélyedéseket képeznek.

Az egészséges étrend a narancsbőr elleni küzdelem alapja, amelyet kiegészít a rendszeres testmozgás és a kozmetikai beavatkozások.

Fontos, hogy nem kell örökre elfelejtened ezeket az élelmiszereket. Alkalomszerűen fogyaszthatsz belőlük egy keveset, de semmiképp nem képezhetik az étrended alapját. Az anticellulit étrend nem egy specifikus, adott ideig tartó diéta. Ez maga az egészséges táplálkozás.

A következőket hagyd el a jövőben, de legalábbis szorítsd a lehető legminimálisabbra a fogyasztásukat.

# 1. Finomított liszt

A legnagyobb ellensége a testsúlyunknak és a bőrünknek. Próbáld meg a következőket kiiktatni, mint: pékáruk, tészták, sütemények, kekszek, chipsek.

# 2. Szószok az éttermekben

Ezeket a szószokat gyakran sok felesleges cukor és liszt hozzáadásával készítik el, ezért mindenképpen hagyd ki az étrendedből. Házi készítésű majonézt, ketchupot bátran fogyaszthatsz, hiszen arról tudod, hogy miből készül.

# 3. Felvágottak, húskészítmények

Jellemzően tele vannak adalékanyagokkal, sóval és néhol tele vannak rossz zsírokkal is. Próbálj meg nem enni bolti kolbászt, szalámit, virslit és felvágottakat.

# 4. Só

Korlátoznod kell a só bevitelét, ha egészséges szeretnél maradni. A sok só fogyasztása vízvisszatartást eredményez és narancsbőrt válthat ki. A túl sok só a szív-érrendszer működésében is zavart kelthet.

# 5. Tejtermékek

Légy óvatos a tejjel és az egyéb tejtermékekkel, mert könnyen emelik az inzulinszintet és raktározásra serkentik a szervezetet. Narancsőrt válthatnak ki.

# 6. Édesség

Ha szép és egészséges bőrre vágysz, akkor kerüld a rendszeres cukorfogyasztást, mert nagyon könnyen öregíti a bőrt.

# 7. Szénsavas, édesített italok

Minden ital, ami cukrot tartalmaz, hozzájárul az egyszerű vércukor emelkedéshez, az elhízáshoz és a narancsbőr kialakulásához. Cseréld le őket tiszta vízre, ízesített vízre, üres teára.

tudasfaja.com

loading...