Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 63 évesen a világ legszebb nagymamája – Várd meg, amíg megfordul, te...

63 évesen a világ legszebb nagymamája – Várd meg, amíg megfordul, te is libabőrös leszel!

Hirdetés

Mindig öröm látni az időseb korosztályban példát arra, hogy az ember életét nem az évek száma határozza meg.  Vannak, akik 60-on túl másznak hegyet, bicajozzák körbe a Balatont, járnak edzőterembe és a többi. 

 

Hirdetés

Kiváló példaként állnak előttünk azok az emberek, akik bebizonyítják számunkra, hogy az életkor előrehaladtával nem kell, hogy eltűnjenek az izgalmak és a kihívások az életünkből.

A következő hölgy, aki már a 63. életévén is túl van, elnyerte a legszebb nagymama címet, ami nem is meglepő, ha vetünk rá egy pillantást. Ő az élő példa rá, hogy a szépség nem csak a fiatalok kiváltsága.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@yazemeenah által megosztott bejegyzés,

Yazemeenah Rossi világszerte számos magazin címlapján szerepelt már. Modell karrierjét nem tini korában kezdte, ahogy a legtöbben, hanem 30 éves korán felül.


Szépsége titka

Yazemeenah bebizonyította, hogy nem kell feltétlen fiatalnak lennie valakinek ahhoz, hogy modell váljon belőle és ezt már 30 éve tartja.

Habár egyfolytában a szakmában dolgozik azóta, megjegyzi, hogy az iparág továbbra is elsősorban a fiatalok kezében van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@yazemeenah által megosztott bejegyzés,

“Hiszem, hogy a nők és a férfiak is átélik az öregedéssel járó aggodalmak sorát, csak talán a férfiak sokkal kevesebbet beszélnek róla. Senki nem szereti látni, ahogyan a bőre a gravitáció törvényeinek engedelmeskedve megereszkedik. Mindazonáltal az öregedés egy csodás folyamat, melynek során az ember egyre erősebbé válik az idő múlásával.” – mondta Yazemeenah.“Az életkor határozottan a tudatállapot függvénye. Ha képes vagy kapcsolatban maradni a benned élő gyermekkel, akkor újra és újra feltöltekezhetsz ebből az energiából. Fontos, hogy megőrizd a játékosságodat, a kalandvágyadat és a kíváncsi szellemedet, ezen kívül semmilyen mágikus trükk nem szükségeltetik.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@yazemeenah által megosztott bejegyzés,

“Soha nem feküdtem plasztikai sebész kése alá. A gondolat, hogy egy szikével alakítsanak a tökéletesen egészséges testemen, számomra teljesen értelmetlennek tűnik. A bőrömet folyamatosan olajozom, repceolajat használok a hajamra, hetente radírozom a bőrömet cukor és olívaolaj keverékével, minden nap eszek avokádót, háztáji húst vagy halat.” – mesélte Yazemeenah.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@yazemeenah által megosztott bejegyzés,

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés