Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Íme, a 6 legjobban összeillő csillagjegy páros – Ti köztük vagytok?

Íme, a 6 legjobban összeillő csillagjegy páros – Ti köztük vagytok?

A szerelem meg van írva a csillagokban? Gyakran előfordul, hogy amikor a szenvedély alábbhagy, felfedezünk valamit a másikban, amitől azt érezzük, mégsem ő az igazi. Lényegében egy olyan személyt kell találnunk, aki a “hibáinkkal” együtt is képes szeretni minket, mert hiba az bizony mindenkiben van.

A csillejegyeink, amellett, hogy árulkodnak személyiségünkről, abban is iránymutatást nyújtanak, hogy mely csillagjegyekkel alkotunk a karakterünk szerint a legjobb párost. A következőkben a 6 legjobban passzoló kombinációt olvashatjátok.

Kos és Nyilas

Mindketten kalandos természetűek és Tűz jegyek is. A Nyilas jó partner a túlfűtött vitákban, az új dolgok felfedezésében és abban, hogy együttes erővel jobb hellyé tegyék ezt a világot. A Kos ugyan hajlamos uralkodóvá válni, de egy Nyilasban emberére talál, hiszen az gyorsan helyrerakja őt. Ha nem is mindig békés közöttük a kommunikáció, az biztos, hogy nagyon hatékony.

Bika és Halak

A Bika teljes hűséget és elköteleződést kíván meg és a Halak ezt meg is adja neki. Amikor a Halak valóban szerelembe esik, akkor szívét, lelkét, egész lényét beleadja a kapcsolatba. Ezek ketten ugyanolyan örömmel élvezik a jó borokat, a művészetet, a koncerteket és a filozofikus gondolatokat. Ugyanakkor a Bika képes arra, hogy az álmodozó Halakat ne hagyja elszállni a fellegekbe. Mágikus kapcsolat az övék.

Ikrek és Oroszlán

A Tűz jegyű Oroszlán táplálkozik a Levegő jegyű Ikrekből és együtt igazán fel tudják hevíteni a környezetüket. Ha az Ikrek mindig megadja az Oroszlánnak a kellő figyelmet, az pedig nem lesz féltékeny az Ikrek számtalan ismeretsége és érdeklődési köre miatt, akkor ez egy szenvedélyes és gyümölcsöző kapcsolat lehet. A szexuális kapcsolat kettejük között leírhatatlan. Az biztos, hogy ők sosem unatkoznak egymással.

Rák és Skorpió

Ez a két Víz jegy együtt úszkál az érzelmeik tengerében, anélkül, hogy bármikor is elsüllyednének. Intuitív módon képesek egymást megérteni, ami más jegyeknek ennyire talán soha nem menne. Mind a ketten hajlamosak hangulatingadozásra, de szerencsére ezt jól tudják kezelni, hiszen megértik azt, min megy keresztül a másik. Együtt olyan kapcsolatot tudnak kialakítani, amit semelyik másik jeggyel nem lennének képesek.

Mérleg és Vízöntő

Ez a két csacsogó jegy akár egész éjjel képes ébren maradni és gondolatokat megosztani egymással, ami mások számára talán megterhelő lenne, de nem nekik. A Mérleg ugyan hajlamosabb visszahúzódó lenni, ez a Vízöntőt még akkor sem zavarja, ha ő maga amúgy játékos jellem. A Vízöntő mindig segít a Mérlegnek ellazulni, különösen a hálóban. A legjobb forgatókönyv számukra, ha a kapcsolatukat megelőzően szoros barátság alakul ki közöttük.

Bak és Szűz

Számukra a munka az élet és egyben a kikapcsolódás is. Ez a két jegy tökéletes párra lel egymásban, hiszen mind a ketten ugyanolyan munkamániásak. Föld jegyek lévén nagyon gyakorlatiasak és ambiciózusak és a biztonság számukra mindennél többet ér. A kapcsolatuk ereje abban lakozik, hogy ugyanolyan stabil jövőképet álmodnak meg maguk elé és ezért mindent meg is tesznek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...